• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben ilk kez kredi kartmla ödeme yaptm şimdi. sonra banakyı aradım borc bilgisi için 39 lira dedi. yani 230 gibi bi fatura ödedim oysa ben. acaba hesap kesim tarihinde mi fatura bilgisine yansıyacak

Kızlar k13 kataloğu insanların eline en erken bugün akşama doğru geçer..cuma günü verilen sipariş en erken dün kargoya verilmiştir bugün gelir..benim bugün gelmesi lazım gelince katalog yüklerim..
ben ödemelerimi iş bankasından internet bankacılığını kullanarak yapıyorum..
stok konusuna gelirsek bugün stokta yok dediği ürünü ertesi gün deneyince stokta var diyebiliyo bencede günlük limiti var sanırım onun..

merhaba ben temsilci olmak ıstıyorum avonun sıtesınden olucam galıba ama çekınıyorum en yakın temsılcıyı mı bana yonlendırıyolar nasıl oluyo bılen varssa lsöyler mi

merhaba ben temsilci olmak ıstıyorum avonun sıtesınden olucam galıba ama çekınıyorum en yakın temsılcıyı mı bana yonlendırıyolar nasıl oluyo bılen varssa lsöyler mi

sanırım sana şifre geliyor mesaj olarak telefonuna...en yakın temsilciyi yönlendirirler herhalde sonrasında..

Teşekkür ederim . Pekı şimdi üye olursam kayıt ücreti var mı bu katalog tan mı satış yapmam gerek katalogu yonlendırdıklerı temsılcımı getırıyo biraz çok soru oldu galıba:17:

Teşekkür ederim . Pekı şimdi üye olursam kayıt ücreti var mı bu katalog tan mı satış yapmam gerek katalogu yonlendırdıklerı temsılcımı getırıyo biraz çok soru oldu galıba:17:

canım kayıt ücreti 1 defaya mahsus 8,5 lira sana özelen mesaj attım varsa soruların facebook tan sorabilirsin bana

hadi kızlar geçen ay k 12 yi ben yüklemiştim bu ay bana yarın gelcek bu ay sizden bakayım yükleyinde yokmu eline eline ulaşan halen daha k 13 çok merak ediyorum hem kataloğu hemde panaroma hediyelerini ???

bayanlar bana akbank dışında hangi bankalarda işlem yapabildiğimizi söyleyebilirmisiniz..2 gündür akbankda rezillik cekiorum kartım olmadıgı için sırada hep sona atıyo beklemekten bi hal oldum..:37: en cabuk hangi bankada halledebilirim atm de olurrrrr:18:

ya arkadaşlar gerçekten insaf ne kadar bencilleştik böyle bugün katalog size erken gelir yüklersiniz yüklemezsiniz size kalmış ama diger ay sizinki hemen gelmiycektir hemen bakarsınız burdan görelim birileri yüklesin de diye ama herşey karşılıklı bugün k13 katalogu eline ulaşıp da yüklemeyen arkadaşlar sadece hatırlatmak istedim bunu biraz paylaşımcı olmanın asla size bir zararı dokunmayacak yani .

arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız insaf ya, katalog daha katalog sadece 4 gün önce yayına başladı bu kadar sabırsız olmayın lütfen
arkadaşların eline ulaştığı takdirde eminim yükleyeceklerdir, ne bu merak bide laf sokuyosunuz

arkadaşım o laf sokma degil sitemdi laf sokma ile sitem kavramlarının ayrımının bilincinde olarak konuşalım yani hiçkimse yeni katalogu yükleme mecburiyetinde de degil sonuçta böyle bir konu için laf sokulamaz anca benim yaptıgım gibi sitemde bulunulur o da yine bir ard niyetle degil yalnızca katalogu eline ulaşan arkadaşlar oldugunu ve sadece bencillikten ötürü yüklemediklerini düşündügüm için öyle bir sitemde bulundum sanırım şimdi neyi ne amaçla söyledigim yeterince anlaşılır olmuştur.

Back