• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

SLM KIZLAR:7: ben yeni avon üyesiyim. ilk sparişlerimi bugün verdim. fakat olduki bir müşterim ürün istedi. tekrardan giriş yapabiliyormuyum.:9: tekrardan giriş yaparsam 85 altında olurda karğo ödermiyim.:27:
hafta sonu sparişlerimi girdiğim için kargom gelinceye kadar giriş yapabiliyormuyum. kafam allak bullak oldu. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.:52:

siparişlerini verdiysen faturalandırıldıysa, tekrar sipariş verince 85in altında olursa kargo fiyatı ödüyorsun canım... kargon gelene kadar yine sipariş girersin ama bunun için başka fatura oluşturulur dolayısıyla yeni bir kargo ödemesi olur... bence siparişlerinin kodlarını gir ama gönderi tuşlama, en az 85i tutturduğunda gönderi tıklayıp kargonun hazırlanmasını istersin

ben de veremedim... :(

eğer sipariş listene ürünleri ekleyip gönder'e basmadıysan düzeltebilirsin ama göndere bastıysan düzeltemezsin ancak siparişini tamamen silip tekrar girmen gerekir eğer henüz sevkiyata hazırlanmamışsa..

öncelikle çok teşekkür ederim canım benim.:16: 85 i iki kez geçtim nerdeyse ve dün göndere bastım. çok kolay geçtim çünkü yarısını ablamla birlikte aldık:17: zati bizim amaç kardan çok kendi ihtiyaçlarımız içindi. ha yinede kar etsek kötümü olur olmaz ama ben biraz zor buluyorum alıcı.
evde kendi gençlerimiz olunca onların ihtiyaçlarını alırız hiç satamazsak diye ilk kez böyle bir girişime imza atıyorum. inşallah hayırlı olur.:34: ilk etapta çok çekincelerim oldu ama burayı okuyunca biraz rahatladım. hepinize çok teşekkür ederim. yine kafama bişiler takılırsa rahatsız ederim sizleri. aslında baştan okumuştum ama yaşlılık işte unutuveriyorum:9:

mrb kıslar benimde sorum şu panoramadan bir üründen kaç tane sipariş hkkımız var vede satılmayan ürünü iade şansımız varmı

kızlar hafta sonu siparişim geldi.Adam iademi almadı artık kendiniz götürüyorsunuz dedi.Bu yeni mi çıktı yahu :S Birde aynı gün mü vereceğiz yoksa başka gün verirsek oluyor mu ve kargo parasını nasıl yapıyoruz acil bilgi lütfennn :50:

kızlar hafta sonu siparişim geldi.Adam iademi almadı artık kendiniz götürüyorsunuz dedi.Bu yeni mi çıktı yahu :S Birde aynı gün mü vereceğiz yoksa başka gün verirsek oluyor mu ve kargo parasını nasıl yapıyoruz acil bilgi lütfennn :50:

vall arkadaşım bnde hiçbir soruma yanıt alamıyorum

merhaba canım,

iade için gönderilen örnek dökümanda halen gelen kargoyla iadenin teslim edilebilceği yazıyor. avon müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın. kargo kendince yeni icatlar çıkarıyor bazen. avon müşteri hizmetleri konu hakkında kargoya bilgi verir yeniden. muhakkak şikayetinizi iletin. lütfen yanıtı buraya da yazın varsa bir değişiklik hepimiz öğrenelim.

kızlar stok bi oluyo bi bitiyo sanırım takıp etmek lazım :)

merhaba canım,
peki sen sipariş verebildin mi panoramadan? ben kampanya saat 18:00 de başlayacak sanıyordum. o şekilde güncellendiği için önceki aylarda. 18:00 de girdim hiç bişey yok :5: bir aldatmaca mı var yoksa almayı başaran oldu mu ?

merhaba canım,
peki sen sipariş verebildin mi panoramadan? ben kampanya saat 18:00 de başlayacak sanıyordum. o şekilde güncellendiği için önceki aylarda. 18:00 de girdim hiç bişey yok :5: bir aldatmaca mı var yoksa almayı başaran oldu mu ?

merhaba canım .
bende 18 de başlıyo sanıyodum 5 bucuk gıbı actım baktım kalmamıs stokta . daha sonra denerken sıparişim gitti ve bugun faturalanmış yanlız gönderilemeyen ürünler dio naıl oluyo anlamıyom ya 25 tane perceve yazmıstım bunları daha sonra yollarlarmı kı kafam karıştı:(

merhaba canım .
bende 18 de başlıyo sanıyodum 5 bucuk gıbı actım baktım kalmamıs stokta . daha sonra denerken sıparişim gitti ve bugun faturalanmış yanlız gönderilemeyen ürünler dio naıl oluyo anlamıyom ya 25 tane perceve yazmıstım bunları daha sonra yollarlarmı kı kafam karıştı:(

faturada üretimi durdurulmuştur üzgünüz yazıyorsa tekrar gelmez canım. gönderilecekse bir sonraki siparişinizle gönderilecektir yazıyor.

merhaba canım .

benimde aynı oldu canım ya önce stokta yok dedi sonra denedim 33 taneyi yakaladım siparişi verdim ama şimdi gönderilmeyen ürünler arasında acaba sonramı gönderilcek diyorum ama ödül tutarına eklenmemiş galiba sonrada gelmiycek çok saçma ya ben saat 4 te başladım denemeye yinede böyle oldu

saatt tam 4de girdim siparişi ve vardı ne girdiysem parfümlerden 2 si ve rolon yok yazıyo faturanın altında o anda olmasa stokta yok derdi ve gelen mailde o ürünler yollancak gözüküyodu anlamadım bende birşey ya geçen ya ek katalog kodlarında sorun vardı bu ay böyle

arkadaşlar k13 kataloğu elinize ulaşmıştır lütfen yeni kataloğu yükleyin çok merak ediyorum avon temsilcisiyim daha önce bu siteye üye olmadan buradan yeni katalogları takip ediyordum bugün siparişleri gelenler vardır ancak kimse yüklememiş yeni katalogu sırf bu talebimi dile getirmek için üye oldum siteye biri k13 katalogunu yüklesin lütfen

Back