• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

:) avon emin ol bizden çoook uyanıkkk burda biriyle tanıştım kadını avon maaşa bağlamış hong konga gidicek 7 yıldızlı otelden gelmiş onların yanında biz neyiz kiii 85lirayı dolduramıyoruz :43:

haklısın arkadaşım bnde yeniyim hiç bir bilgim yok benim takım liderim benim siparii 150 tamamlamış fazladan ürün girerek nası satıcamki ya

k12 panaromadaki perceıve parfüm stokta bitmiş diyor bu ne ya 6 dakka oldu k12 başlayalı ilk dakkada girdim bitti diyor bi yanlışlık mı var acaba offfffffff giremiyorum ya niye ki?

bende baktım kızlar 3 parfümde tükenmiş daha ilk dakikadan ya of :(

bazen ilk gün öyle diyr bir iki gün sonra tekrar deneyince stokta yok demiyo alıyo siparişi benim geçen ay bir iki üründe öyle oldu..ertesi gün sipariş verebildim..

geçen ay sorun vardı sitede ek katalog kodları geçerli değil diyordu stokta yok dediğinde o ürün bitmiştir

mrb kızlar benim kargom dün yola çıktı bugün elimde olurmu amasya da oturuyorum

ben gırdım sımdı perceve 25 tane:)

25 miii ? :s :)))

galiba bu kampanya ürünlerde günlük limit var. O gün limit kadar sipariş girildiğinde stokta yok diyor.

Benim bir sorum var. Kredi kartı ile internetten ödeme nasıl yaparım. Çünkü iş bankası 5.25 işlem ücreti alıyor.

SLM KIZLAR:7: ben yeni avon üyesiyim. ilk sparişlerimi bugün verdim. fakat olduki bir müşterim ürün istedi. tekrardan giriş yapabiliyormuyum.:9: tekrardan giriş yaparsam 85 altında olurda karğo ödermiyim.:27:
hafta sonu sparişlerimi girdiğim için kargom gelinceye kadar giriş yapabiliyormuyum. kafam allak bullak oldu. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.:52:

panaromadan hiç sipariş veremedim. sistem almadı. :43: birde şu sorum olacaktı. yanlış bir kodlama yaptığımızda yada müşterinin caydığında gönderdiğimiz ürün sparişini hemen silebiliyormuyuz. bunun bir süresi varmı. ufff ne çok soru sordum ama acemiyim kızlar ya sizleden öğrenmeye çalışıyorum çok özür dilerim:43::50:

panaromadan hiç sipariş veremedim. sistem almadı. :43: birde şu sorum olacaktı. yanlış bir kodlama yaptığımızda yada müşterinin caydığında gönderdiğimiz ürün sparişini hemen silebiliyormuyuz. bunun bir süresi varmı. ufff ne çok soru sordum ama acemiyim kızlar ya sizleden öğrenmeye çalışıyorum çok özür dilerim:43::50:

ben de veremedim... :(

eğer sipariş listene ürünleri ekleyip gönder'e basmadıysan düzeltebilirsin ama göndere bastıysan düzeltemezsin ancak siparişini tamamen silip tekrar girmen gerekir eğer henüz sevkiyata hazırlanmamışsa..

Back