ay sayfaları zor bitirdim oku oku :)
eeesss
ilk sana gelir herhalde siparişlerin cnm.
sen iadelerini fabrikaya direk gider yaparsın cnm sahsen ben o kadar yakın olsam merakımdan giderdim fabrikaya
faturalanmış bu sabah cnm sevkiyata hazırlanıyorbenim sipariş mavişim bende senin gibi ilk gün sipariş girenlerdenim
nurdi ürünlerinde eksik varmı?birde tam olarak 2 yi kaç geçe verdin siparişi?
mecbur olanlar alısıyordur herhalde canım ben daha alısamadım nasıl olsada kıracıyız oyuzden koku bıze cok gelmeye baslamadan cıkıcaz sanırım
ayy bende saat 2 de verdim halen yeni yazıyor sinir oldum
ayy bende saat 2 de verdim halen yeni yazıyor sinir oldum
mavişim sen ındırım brosurunden cok urunmu ıstedın senınkı neden faturalanmadıkı
öyle tabi tatlım.mesela biz dağ başı bir yerde kalıyoruz apartmanıda oldukça yüksek bir yere yapmışlar oh mis gibi etraf ağaçlar sular harika bir havası var.ama aşağı kısımlarda küçük küçük köyler var ve hayvancılık yapıyolar ve haliyle o koku insanlara bile siniyor.bayramlarda kapıya gelen çocuklar bile nasıl kokuyor anlatamam.tabi kendilerine kokmuyodur çünkü içinde yaşıyolar ve alışıyolar
canım 3lü rujlardan istedim kendime birde kızıma vücut şampuanı o kadar:44:garezi var avonun bana sanırım
benmde siparişim gece 3 de verilmiş kargoya
canım 3lü rujlardan istedim kendime birde kızıma vücut şampuanı o kadar:44:garezi var avonun bana sanırım
çok şükür eksiksiz geliyor panorama hediyemde geliyor
cokta bısey degılmıs ay ben k14 de ogluma sampuan aldım cok guzel ya yumusacık ve parlak yapıyo saclarını cok beyendım
sende yakında kavusucan kataloguna gozun aydın canım
ısım vermek yasaktır belkı bır benzın ıstasyonu kartımız da puan bırıkıyordu demın kataloga baktım esıme soyledım sıparıs verdı 2 yada 4 hafta arasında dıjıtal baskul 2 tava setı ogluma ahsap kutuda boya setı gelıcek avondan alamadım daha ama gecen baskulu alamadım dıye uzulmustum kısmetımde varmıs
aaa ne guzellll hangı hedıye canım tava olanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?