- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.961
evet uye oldum arkdaslar geldı evıme satıs temsılcısı fakat kımlık fotokopımı aldı bu neden anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah olur canım,bi tek sen olumlu bakmışsın ben de perşembe gününde ulaşacağım kataloğuma.Şiparişleri buraya yazarken temsilci fiyatıyla mı diyorlar 280 yaptım yoksa kataloktaki müşteri fiyatıyla mı?İşte burayı merak ediyorum :kedi:
kusura bakmayın ama avonu hiç beğenmiyorum nerde uyduruk bişey varsa avonda iki kere ruj bi kere rimel aldım aldığım gibi kullanamadan attım
alıyorlar canım bizden de aldılar imza atıyosun.evet uye oldum arkdaslar geldı evıme satıs temsılcısı fakat kımlık fotokopımı aldı bu neden anlamadım
o zaman alma-kullanma-burası da avon temsilci veya kullanan forumu ...buraya da yazma...
kızlar su avon full mıdnght varya bu katologdakı sımlımı ne kesınlıkle almayın tavsıye etmem kurumus gıbı sım fallanda yok zaten daha oncede kullandım rimellerını ilk kez bu kadar hosuma gıtmedılmaz:
arkadaşlar benim ilk siparişim geldi bugün ama hediye gelmiyomuydu ilk üye olanlara ? hiç bişey gelmedi bana..
arkadaşlar benim ilk siparişim geldi bugün ama hediye gelmiyomuydu ilk üye olanlara ? hiç bişey gelmedi bana..
3 ay vermezsen üyelik siliniyor galiba canım..kıslar ıyı aksamlar bırsey sorucam ben şimdi bu ay hıc sıparıs veremedım mesela bana bı zararı olacakmı