- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.901
ben de perşembe verdim hala gelmedi,mesaj da yok ama cari hesapta görüyorum faturamı....persembe verdım sıparıslerımı ama hala kargoya verılmemıs... böyle olunca hıc yapasım gelmıyor...
Bırde sunu sormak ıstıyorum ıadelerden konu acılmısta,ben bvulundugum yere yenı tasındım ve öncekı evımden 20 saat uzaklıktayım artık ve yönetıcım orada...bazen ıade ıcap edıyor ama ıade kagıdı fatura vs ulastırmam cok sorun olacagı ıcın ugrasmıyorum,bunun baska yolu var mı acaba?Bu arada sadece ptt kargo ımkanım var...
persembe verdım sıparıslerımı ama hala kargoya verılmemıs... böyle olunca hıc yapasım gelmıyor...
Bırde sunu sormak ıstıyorum ıadelerden konu acılmısta,ben bvulundugum yere yenı tasındım ve öncekı evımden 20 saat uzaklıktayım artık ve yönetıcım orada...bazen ıade ıcap edıyor ama ıade kagıdı fatura vs ulastırmam cok sorun olacagı ıcın ugrasmıyorum,bunun baska yolu var mı acaba?Bu arada sadece ptt kargo ımkanım var...
Kızlar biraz karışmış galiba,4-10 aralık arası verilen her 160 lr siparişe bir hediye var,
7-saç maskesi
8-soft musk deodorant
9-yüz kremi
10-duş jeli
Avon cimriliğinden hiç taviz vermemiş gene...
Diğer hediyeler ise
540 tl-mini rondo
850 tl-çaycı + rondo
1.590 da elektrik süpürgesi+ rondo+çaycı tabi 10 tanede katolg olcak.
Pes diyorum başka bişey demiyorum mail falan hikaye anlamıyolar.
Bu arada 7 aralıktan önce verilen siparişlerede saç maskesi...
çok tşk ederim cevapladığınız için.yenıyım bilgim yoktu.sanırım çarşamba yada perşembe gırılmıstı kodlar.ondan olabilir.canım öncelikle hayırlı olsun...faturanda koyu renk ile yazılı olan herşey sana bedelsiz yani ücretsiz gelenlerdir. geçen hafta avon her 160.00 tl lik siparişe bir ürün hediye veriyordu. sende siparişlerini perşembe günü girdin sanırım . o yüzden sana duj jeli hediye geldi. gn hd gün hediyesi anlamına geliyor . bol satışlar ....
Kızlar satış temsilcileri gelirin %33 ünü alıyor ya takım öncüleri için bunun yüzdesi nedir?
Selam kızlar ilk siparişimi vereceğim yarın acaba hediye var mı?yoksa çarşamba günü mü versem?Temsilci girişi yapamadığımdan bilemiyorum,haberi olan var mı?
10 aralıktan sonra ki siparişlere hediyelerden yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?