Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon satış temsilcisiyseniz ve kendiniz verdiyseniz siparişi kolinin içerisinde muhakkak faturanız geliyor iade formlarıyla birlite. iade formunu doldurarak bölge temsilcinize ulaştırıyorsunuz. bölge temsilcinize verdikten sonra mutlaka onun iade numarasınıda alın. bazen bölge temsilcileri iade etmeyi unutabiliyorlar :)))) ben siparişimi verdikten sonra en geç 2 gün içerisinde elime ulaşıyor eskişehirdeyim bu arada internetten siparişi onayladığınıza dikkat edin bazen net kesiliyor ve sipariş onaylanmamış görünüyor tekrar sipariş girmeniz gerekebiliyor.

yok geldi faturam..sorun şu ki fatura kayıp. o kadar yoğunum ki...nerede bilmiyorum.eskiden ne güzel iade edebiliyoduk faturasız... :sinifsinif:

arkadaşlar bende ilk defa internetten sipariş verdim...cuma akşamı 200 tl.lik sipariş verdim ancak daha mesajda gelmedi birde verdiğim siparişleri cari hesap özetinde göremiyorum..fatura kesilmeden malzemelerle ilgili bilgi gelmiyor mu siparişiniz alındı diye falan...internetten verilen siparişler kısmına girdiğimde siparişlerimi verdiğim tarihi yazarsam görüyorum ancak...sizce bi problem var mı siparişlerim gitmişmidir?

persembe verdım sıparıslerımı ama hala kargoya verılmemıs... böyle olunca hıc yapasım gelmıyor...
Bırde sunu sormak ıstıyorum ıadelerden konu acılmısta,ben bvulundugum yere yenı tasındım ve öncekı evımden 20 saat uzaklıktayım artık ve yönetıcım orada...bazen ıade ıcap edıyor ama ıade kagıdı fatura vs ulastırmam cok sorun olacagı ıcın ugrasmıyorum,bunun baska yolu var mı acaba?Bu arada sadece ptt kargo ımkanım var...

ben de perşembe verdim hala gelmedi,mesaj da yok ama cari hesapta görüyorum faturamı....

cnm bende perşembe gecesi interbetten verdim siparişleri cuma fatura kesildi ve ürünler cumartesi elime geçti. çok uzun süemüş senin müşteri hizmetleriyle görüş istersen mutlaka bir açıklamalrı vardır.

Selam kızlar ilk siparişimi vereceğim yarın acaba hediye var mı?yoksa çarşamba günü mü versem?Temsilci girişi yapamadığımdan bilemiyorum,haberi olan var mı?

10 aralıktan sonra ki siparişlere hediyelerden yok değil mi

çok tşk ederim cevapladığınız için.yenıyım bilgim yoktu.sanırım çarşamba yada perşembe gırılmıstı kodlar.ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…