• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar aldığınız imitasyon takılarınızın kararmaması için kullanmadan önce şeffaf tırnak cilası sürün gerçekten işe yarıyor allerjisi olanlar içinde geçerli..

evet canım benim alerjim var cilalam şart.kenya yüzük aldım bende çok hoşuma gitti bakalım gelmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile3

neden böyle bişey yaparlar ki anlamadım şimdi. son gün sipariş verilsede almıyolarmı primlerini çok kızdım :oklava: bende kaç gündür telaştaydım son güne kalmıyım diye arkadaşım sipariş verecekti çevresine göstericekti 3 güne haber veririm dedi de olmaz dedim k-13 den yaparsın alışverişi diye çevirdim:oklava:

Ben de aynen çok kızdım ya telaşlandım bi sürü milleti de telaşlandırdım.

Kızlar ben bir soru sormuştum ama arada kaynadı eheh bir daha yazıyorum,
Incandessence parfümü k13 de ne kadar?

perceive ve little black dediğim vücut spreyleri yine de teşekkür ederim :)
kuşum öyle desene evet kalkıo olabilr

neden böyle bişey yaparlar ki anlamadım şimdi. son gün sipariş verilsede almıyolarmı primlerini çok kızdım :oklava: bende kaç gündür telaştaydım son güne kalmıyım diye arkadaşım sipariş verecekti çevresine göstericekti 3 güne haber veririm dedi de olmaz dedim k-13 den yaparsın alışverişi diye çevirdim:oklava:

canım alıolr son gün verilendende ama 1 ay sonra alıo artı mesela bu ay msj geldi bana en az 9 aktif temsilcin olsun 40 tl kazan yazıo dielimki 8 aktifin var kampanya kapanış günü geldi çattı 9 yapamadn temsilcinin biri son gün verdi siparişini 9 oldu ama sayılmıo kampanya kapanış gününe kadr olan aktif sayılıo

Son düzenleme:

canım alıolr son gün verilendende ama 1 ay sonra alıo artı mesela bu ay msj geldi bana en az 9 aktif temsilcin olsun 40 tl kazan yazıo dielimki 8 aktifin var kampanya kapanış günü geldi çattı 9 yapamadn temsilcinin biri son gün verdi siparişini 9 oldu ama sayılmıo kampanya kapanış gününe kadr olan aktif sayılıo

bak sen çakallara aklı sıra oltaya gelelim diye sıkıştırıyolar ama bilmiyorlar burda ilkşah var da bizi kurtarıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de aynen çok kızdım ya telaşlandım bi sürü milleti de telaşlandırdım.
aynen bende panik yaptım siparişimide kaçırdım
canım işte o takım öncüleri ile ilgili bir durum bizdede var öyle birşey ama ben temsilcilerimi hiç zora sokmuorm isteyen istediği zaman veriri siparişini ben prim alacağım die insanları piyon gibi kullanmama gerek yok varsın gelmesin o prim

[/COLOR][/B]

neden bazıları sizin gibi doğru olanı düşünemiyor. bu çok yanlış bişey ama boşu boşuna o kadar panik yaptımalsanaalsanasmile

canım alıolr son gün verilendende ama 1 ay sonra alıo artı mesela bu ay msj geldi bana en az 9 aktif temsilcin olsun 40 tl kazan yazıo dielimki 8 aktifin var kampanya kapanış günü geldi çattı 9 yapamadn temsilcinin biri son gün verdi siparişini 9 oldu ama sayılmıo kampanya kapanış gününe kadr olan aktif sayılıo[/QUOTE]

Anladım şimdi canım, teşekkürler yardımın için.

bak sen çakallara aklı sıra oltaya gelelim diye sıkıştırıyolar ama bilmiyorlar burda ilkşah var da bizi kurtarıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

takım öncünz sizi çelişkide bırakacak bişi dedimi sorun bana haribden sinir oluyorum böyle insanları kullanmaya çalışanlara

anladım canım sağol. temsilcimize para kazandırmak için son günü beklemicez yanialsanaalsanasmile

shell (almond da deniyor ikisi aynı cnm ) özel gecelerde davet falan ivory de kullanabilirsin günlük shell ama türüne göre renk fark ediyor mesela perfect wear serisinin renkleri diğerlerine göre daha açık duruyor ..
hımm......tmm cnm sağol
birde roc fondoten kullanıyorum demişsin ben o markayı kullanmadığım için yorum yapamıcam cnm yalnız bildiğim kadarıyla kozmetikten biraz çıkıyor yani roc marka ilaç firmasının ürünü olduğunu duymuştum 1 buçuk senede bozulmaz tahminim arada onuda kullan bence ..

sağol cnm tşkrler
ilkşahım teşekkürler cnm cevabın için k13ü beğenmedim k 14 ü beklemedeyim :gitme:kaydirigubbakcemile

yalnız çoğu şeye zam gelmiş kızlar çok moralim bozuldu

yapma ya benim daha siparişlerim gelmedi daha 2. siparişte müşteri kaybımı yaşıcam :((
kızlar sizler satışlarınızı nasıl yapıyosunuz. dışarı çıkıp doşıyomusunuz evleri yoksa tanıdıklarınıza mı veriyosunuz katalogları.

yapma ya benim daha siparişlerim gelmedi daha 2. siparişte müşteri kaybımı yaşıcam :((
kızlar sizler satışlarınızı nasıl yapıyosunuz. dışarı çıkıp doşıyomusunuz evleri yoksa tanıdıklarınıza mı veriyosunuz katalogları.

tanıdıklara veriyorum ben cnm

bu kampanya elimde 56 tane katalog oldu dağıttım herkese

Back