• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ama o zaman k12 nin panoramasında satıştan kalkıcağını yazardı,yok orda geçmiyor k13 elimde yok ama acaba sen mi bulamadın cnm

çook önceden bir panaromada kalkıcak falan diyodu bende kalkcak diye arkadaşlarıma aldırdım kalkmadı , ama k13 1 haftadır elimde satış bile yaptım ama perceive ve little black yok :S

kızlar kampanya 12 nin son günü 5 kasım değil mi??? Yoksa daha geriye mi alındı tarihi? Takım öncüm dün aradı öyle birşeyler söyledi de otobüsteydim tam dinleyemedim. sonra da aradım telefonu kapalı.

merhaba canım.
benim takım öncümde bana bizim bölgenin son başvuru günü kataloğun arkasında yazan son günden 5 gün öncesi demişti. belkide sizinkide öyle bişey olabilir??? yani k-12 için 1 kasım oluyo

bayanlar avonun bu çıkacak olan yılbaşı kataloğunda mesela setler yaparlarmı .......örneğin fondoten allık kalem rimel far dan oluşan sepet türü set yapma ihtimalleri varmı ........... eğer öyleyse fondoteni bidahaki aya bırakabilirim de

selam kızlar yemek takımım geliyooooo kaydirigubbakcemile2 birde bişe sorcam bu jet femme bayan parfüm satıştan kaldırıldımı yaa bir müşterim her yeni katalog geleceğinde onu soruyo bu ay varmı acaba diye

malesef cnm kaldırıldı banada birsürü kişi soruyor
kızlar kampanya 12 nin son günü 5 kasım değil mi??? Yoksa daha geriye mi alındı tarihi? Takım öncüm dün aradı öyle birşeyler söyledi de otobüsteydim tam dinleyemedim. sonra da aradım telefonu kapalı.

prim için öye diyor cnm bende takım öncüym ama hiç öyle takıntılarm yoktur

arkadaşlar anew fondotenin shell ile natural beige arasında çok fark varmı shell hemen hemen uyuyormu h3er tenenatural olan koyumu baya

natural beige normal gibi ama sonrası honey falan acaip koyu cnm sakın alma
çook önceden bir panaromada kalkıcak falan diyodu bende kalkcak diye arkadaşlarıma aldırdım kalkmadı , ama k13 1 haftadır elimde satış bile yaptım ama perceive ve little black yok :S

cnm little black dress ve perceive katalogta var hatta little black indirimde

little black dress sayfa 82
perceive erkek sayfa 100
perceive bayan sayfa 88

Son düzenleme:
merhaba canım.
benim takım öncümde bana bizim bölgenin son başvuru günü kataloğun arkasında yazan son günden 5 gün öncesi demişti. belkide sizinkide öyle bişey olabilir??? yani k-12 için 1 kasım oluyo

tatlım demin arkadaşlar da cevapladılar, prim almak için öyle diyorlarmış yani aslında öyle bir şey yok. bana da düşününce mantıklı geldi yani sonuçta katalogda 5 kasım son diyor. ne mesaj geldi ne bir duyuru oldu böyle bir şey için. ben çoğunlukla son günler veririm siparişimi zaten.
sen de içini rahat tut.

bende o yüzükten almak istiyorum ama aynı şeyi bende düşündüm. kararma yaparmı diye.

bence altın olmadığı için kararır .altınlar bile zamanla parlaklığını yitiriyor allahtan kuyumcuya götürüyozda adam yeni gibi yapıyor.ama şimdi sahteyi götürsen yaparmıki sanmıyorum benCADIARZU

tatlım demin arkadaşlar da cevapladılar, prim almak için öyle diyorlarmış yani aslında öyle bir şey yok. bana da düşününce mantıklı geldi yani sonuçta katalogda 5 kasım son diyor. ne mesaj geldi ne bir duyuru oldu böyle bir şey için. ben çoğunlukla son günler veririm siparişimi zaten.
sen de içini rahat tut.

neden böyle bişey yaparlar ki anlamadım şimdi. son gün sipariş verilsede almıyolarmı primlerini çok kızdım :oklava: bende kaç gündür telaştaydım son güne kalmıyım diye arkadaşım sipariş verecekti çevresine göstericekti 3 güne haber veririm dedi de olmaz dedim k-13 den yaparsın alışverişi diye çevirdim:oklava:

ya korkuttun bizi he 1 nisan da değil şaka mı yaptın sen bize yawalsanaalsanasmile
böyle şeyler yapmayın bize zaten elimde k13 te yok meraklandım cidden kaldırıldı mı diye?

merhaba canım.

canım işte o takım öncüleri ile ilgili bir durum bizdede var öyle birşey ama ben temsilcilerimi hiç zora sokmuorm isteyen istediği zaman veriri siparişini ben prim alacağım die insanları piyon gibi kullanmama gerek yok varsın gelmesin o prim
bayanlar avonun bu çıkacak olan yılbaşı kataloğunda mesela setler yaparlarmı .......örneğin fondoten allık kalem rimel far dan oluşan sepet türü set yapma ihtimalleri varmı ........... eğer öyleyse fondoteni bidahaki aya bırakabilirim de

olabilir cnm sen bu ay ver siparişini fondötenden sonra yılbaşı kataloğunda daha uygununun görürsen iade edersn

ödeme yapamıorm arkadaslar bi anlatabilir msnz rica etsem

sorun nedir cnm anlat yardımcı olalım

Back