• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde roc fondoten kullanıyorum demişsin ben o markayı kullanmadığım için yorum yapamıcam cnm yalnız bildiğim kadarıyla kozmetikten biraz çıkıyor yani roc marka ilaç firmasının ürünü olduğunu duymuştum 1 buçuk senede bozulmaz tahminim arada onuda kullan bence ..
cnm kapatıcıyı nemlendiricinle karıştırıp incelterek kullanmayı deneyebilirsin.. hele evde cam eski nemlendiri kabın varsa..

birde aslında makyözler tek renk fondöten kullanmıyor kızlar.yüzün orta kısmında açık yan taraflarında daha koyu tonlar kullanıyor böylece yüze daha aydınlık bir hava veriyor.yani daha profosyönel birşey çıkarmak isteyenler için söylemek istedim
öne çıkarmak istediğimiz yerlere bi ton açık, geri plana atmak istediğimiz yerlere bi ton koyu, kalan bölgelere ise yüzümüzün ten tonunu kullanıyormuşuz.. mesela burnumuz büyükse veya kemerliyse vs burnun üstüne bi ton koyuyu kullanıyorlar..
geçene ayın instyle dergisinde yaşlara göre nası fondöten sürmeli ve ne tip almalı diye ayrıntılı ve güzel bi yazı vardı ama dergiyi atmışım.. çünkü çizgilerle birlikte kıvam ve uygulama çok önemli olabiliyo.. ve uygun fondötenle insan çok daha genç gözüküyo..

kızlar kampanya 12 nin son günü 5 kasım değil mi??? Yoksa daha geriye mi alındı tarihi? Takım öncüm dün aradı öyle birşeyler söyledi de otobüsteydim tam dinleyemedim. sonra da aradım telefonu kapalı.

golden lady bu konuda bilgilisin.benim sana bir sorum olacak.ben beyaz tenliyim ama daha sarı bir tenim olsun istiyorum çünkü yeni saç rengim platin sarısı .hani böyle iskandinav kızları gibi soluk açık sarı olsun istiyorum.avon ürünlerinin hangileri daha sarıya yakın?bazıları yüzde çok pembe duruyor canım ben onları sevmiyorum

ah cnm ya bende öle sarımsı orta beyaz( yani açık buğday )tenim var hani bazı beyazlar vardır pembe beyaz tenliler öle deyil malesef avonda o rengi bende bulamadım aslında olması lazım tam rengimi sürsem bile ton farkı oluyor bende açık sarı tonda arıyorum avonda yok avondan önce veritta adlı markayı kullanıyordum onda tam istediğim renk vardı ama şimdi o marka zor bulunuyor birde eski formülü yok değişmiş diyorlar ama seni gördüğüm kadarıyla ıvory işini görür dene bence..

shell (almond da deniyor ikisi aynı cnm ) özel gecelerde davet falan ivory de kullanabilirsin günlük shell ama türüne göre renk fark ediyor mesela perfect wear serisinin renkleri diğerlerine göre daha açık duruyor ..

birde roc fondoten kullanıyorum demişsin ben o markayı kullanmadığım için yorum yapamıcam cnm yalnız bildiğim kadarıyla kozmetikten biraz çıkıyor yani roc marka ilaç firmasının ürünü olduğunu duymuştum 1 buçuk senede bozulmaz tahminim arada onuda kullan bence ..

mersi kızlar tşkr ettim a.s.

kızlar kampanya 12 nin son günü 5 kasım değil mi??? Yoksa daha geriye mi alındı tarihi? Takım öncüm dün aradı öyle birşeyler söyledi de otobüsteydim tam dinleyemedim. sonra da aradım telefonu kapalı.
prim alabilmek için seni sıkıştırıyo ve yalan söylüyo..

hayır canım benim bahsettiğim o mesele değil yani kusur kapatma değil.mankenlerin falan yüzlerini 3 üçgen yöntemi deniyor .yüzün 3 bölgesi daha aydınlık yapılıyormuş.o zaman çok daha havalı duruyormuş yüz:)mesela dudağada ruj sürmeden önce beyaz kalemle çevreleyip sonra pudrayla dağıtıyorlarmış.sonra normal uygulama yapıyorlarmış özellikle kırmızı tonlarda muhteşem sonuç elde ediyorlarmış.yani bu söylediklerim podyum makyözlerinin yaptıkları

cnm kapatıcıyı nemlendiricinle karıştırıp incelterek kullanmayı deneyebilirsin.. hele evde cam eski nemlendiri kabın varsa..

öne çıkarmak istediğimiz yerlere bi ton açık, geri plana atmak istediğimiz yerlere bi ton koyu, kalan bölgelere ise yüzümüzün ten tonunu kullanıyormuşuz.. mesela burnumuz büyükse veya kemerliyse vs burnun üstüne bi ton koyuyu kullanıyorlar..
geçene ayın instyle dergisinde yaşlara göre nası fondöten sürmeli ve ne tip almalı diye ayrıntılı ve güzel bi yazı vardı ama dergiyi atmışım.. çünkü çizgilerle birlikte kıvam ve uygulama çok önemli olabiliyo.. ve uygun fondötenle insan çok daha genç gözüküyo..

evet cnm bunları sadece 2 ürünle yapabilirsiniz 1.si teninizden açık renk fondoten sürün 2.si bronzlaştırıcı top allıkla yüzünüze gölgeler yapın yanak alın vs.. ben öyle yapıyorum ama bronzlaştırıcı allığın ayarını fazla kaçırırsanız yüzünüz sanki güneşten yanmış bir hal alır.. kaydirigubbakcemile3

hayır canım benim bahsettiğim o mesele değil yani kusur kapatma değil.mankenlerin falan yüzlerini 3 üçgen yöntemi deniyor .yüzün 3 bölgesi daha aydınlık yapılıyormuş.o zaman çok daha havalı duruyormuş yüz:)mesela dudağada ruj sürmeden önce beyaz kalemle çevreleyip sonra pudrayla dağıtıyorlarmış.sonra normal uygulama yapıyorlarmış özellikle kırmızı tonlarda muhteşem sonuç elde ediyorlarmış.yani bu söylediklerim podyum makyözlerinin yaptıkları
cnm çok farklı bişi değil sonuçta mantık iyi taraflarını öne çıkarmak, istediklerini geri plana atmak.. zaten bunun için de belli bölgeleri aydınlatıyosun.. mesela ben fondöten kullanmam günlük makyaja ama farklı tonlarda aydınlatıcı paletim var onu kullanırım.. ve ciddi anlamda fark yaratıyor tavsiye ederim.. örn dudak ortalarına elmacık kemiği ve kaş altına.. ve de göz pınarına.. podyum makyajı apayrı bişi yorum yapamam bi dünya ışık var sonuçta.. büyük göstermek için de ön plana almak faydalı oluyo..

prim alabilmek için seni sıkıştırıyo ve yalan söylüyo..

cnm ben öyle bişi duymadım 5 kasıma kadar süresi var

Anlaşıldı kızlar teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Aslında bana hep sorularım olduğunda falan yardımcı olur ilgilidir ama keşke bana açık açık söylese şu şu tarihler arasında siparişini girersen benim için iyi olur prim almam açısından dese ben bişey demem elbette ama böyle benim iki ayağımı bi papuca soktu sinir oldum.

olala aydınlatıcı istiyorum aslında.özellikle göz çevresinde çok hoşuma gidiyor.avonda göremedim ben varmı böyle bir ürünü?

evet ya dimi ebrucum.gözleri nasılda ortaya çıkarıyor aydınlatıcızemuszemus hiç kullanmadım ama çok istiyorum.birde ben bu aralar çok bakımsız oldum ya acilen toparlanmaya güzelleşmeye psikolojimi düzeltmeye ihtiyacım var.bu dağ başında insan yalnız kalınca ne psikoloji kalıyor ne bakım nede güzellik:1no2:

Back