- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.601
cnm kapatıcıyı nemlendiricinle karıştırıp incelterek kullanmayı deneyebilirsin.. hele evde cam eski nemlendiri kabın varsa..birde roc fondoten kullanıyorum demişsin ben o markayı kullanmadığım için yorum yapamıcam cnm yalnız bildiğim kadarıyla kozmetikten biraz çıkıyor yani roc marka ilaç firmasının ürünü olduğunu duymuştum 1 buçuk senede bozulmaz tahminim arada onuda kullan bence ..
öne çıkarmak istediğimiz yerlere bi ton açık, geri plana atmak istediğimiz yerlere bi ton koyu, kalan bölgelere ise yüzümüzün ten tonunu kullanıyormuşuz.. mesela burnumuz büyükse veya kemerliyse vs burnun üstüne bi ton koyuyu kullanıyorlar..birde aslında makyözler tek renk fondöten kullanmıyor kızlar.yüzün orta kısmında açık yan taraflarında daha koyu tonlar kullanıyor böylece yüze daha aydınlık bir hava veriyor.yani daha profosyönel birşey çıkarmak isteyenler için söylemek istedim
geçene ayın instyle dergisinde yaşlara göre nası fondöten sürmeli ve ne tip almalı diye ayrıntılı ve güzel bi yazı vardı ama dergiyi atmışım.. çünkü çizgilerle birlikte kıvam ve uygulama çok önemli olabiliyo.. ve uygun fondötenle insan çok daha genç gözüküyo..