- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.681
amanın en çok muhasebeci tatlısına takıldım he çok ilginç sen misin o muhasebecievet canım çoğunu yaptım belkisi ikisini falan denememişimdir çok güzel tarifler var tavsiye ederim.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanın en çok muhasebeci tatlısına takıldım he çok ilginç sen misin o muhasebecievet canım çoğunu yaptım belkisi ikisini falan denememişimdir çok güzel tarifler var tavsiye ederim.
amanın en çok muhasebeci tatlısına takıldım he çok ilginç sen misin o muhasebecikaydirigubbakcemile3
evet benimm o muhasebeci kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğlum doğduktan sonra ara verdim işe ama ruhumuzda muhasebecilik var ara vesek ne olur![]()
kim tutar seni ,devam et sen :lepi:
Hiçbi bilgim yok ama çok begenildi katalog üzerinden.. müşterilerim para ile almak istiyorlar:)
evet kol sapı çok kısa yani taktığın zaman kol altını rahatsız edebilir şahsen ben hiç sevmem bu tarz çantaları ayrıca fantazi bir görüntüsü var cnm yani günlük deyil gördüğüm kadarıyla ama seçim kendinin tabii..
evet ya dimi ebrucum.gözleri nasılda ortaya çıkarıyor aydınlatıcızemuszemus hiç kullanmadım ama çok istiyorum.birde ben bu aralar çok bakımsız oldum ya acilen toparlanmaya güzelleşmeye psikolojimi düzeltmeye ihtiyacım var.bu dağ başında insan yalnız kalınca ne psikoloji kalıyor ne bakım nede güzellik:1no2:
evet cnm su ünlüler aydınlatıcı sürüyor o çok güzel o tarz bişi benim istediğim porselen makyaj diye geçiyo ve sen her halinle güzelsin eminimki mavişim :)
yok canım ya o sizin güzelliğiniz:) bu aralar gerçekten saldım kendimi kiloda aldım offfakannehir evet o makyajlar benimde çook hoşuma gidiyor şöyle sapsarı saçlarım bebek gibide yüzüm olsun istiyorum:)barbi gibi:))hadi saçı kuaförde hallederizde makyaj ürünlerinde biraz tecrübesizim((
mrb arkadaşlar bugun avona çok sinirlendim akşam200 civarında bi sipaariş girdim ve sabah 11 de msj gun hediyesi diee nasıl bişey bu yaa bilerek yapıyolardır kesin bunu ilk kampanya başında vermiyolarda sonunda veriyolar gun hediyesii çok sinirimi bozdu ya
kiloyu verirsin tatlım ya ben napim bende aldım kilo ama hamilelikten :) inş bekletilerimizi karsılayacak ürünleri buluruz ama su anew fondöten aklıma yattı profesyönel oldugu için :)
evet canım benimde aklıma yattı yalnız k13 te indirimdemi bu bana henüz katalog gelmedide?katalog fiyatı ne kadar?
cnm benim aydınlatıcı olarak kullandığım ürün krem tarzı değil, hem allık hem ruj üzerine hem far gibi kullanılabiliyor.. çok açık şeffafa yakın renkten koyu bronza kadar 5 ton falan var.. avon'da benzer ürün görmedim.. body shop'ın bu ürün shimmer waves (ışıltı dalgaları) diye geçiyo.. ışıltı veya bronzluk verebiliyosun..olala aydınlatıcı istiyorum aslında.özellikle göz çevresinde çok hoşuma gidiyor.avonda göremedim ben varmı böyle bir ürünü?
cnm maşallah çok güzelsin verirsin kilocuklarını derdetme..evet ya dimi ebrucum.gözleri nasılda ortaya çıkarıyor aydınlatıcızemuszemus hiç kullanmadım ama çok istiyorum.birde ben bu aralar çok bakımsız oldum ya acilen toparlanmaya güzelleşmeye psikolojimi düzeltmeye ihtiyacım var.bu dağ başında insan yalnız kalınca ne psikoloji kalıyor ne bakım nede güzellik:1no2:
sağol cnm çok haklısın bana da önerdiler inanmadım yapmadım keşke yapsaydım.. yüzüğün taşlarının düşmesini de önlüyomuş sürücem biraz sonra..arkadaşlar aldığınız imitasyon takılarınızın kararmaması için kullanmadan önce şeffaf tırnak cilası sürün gerçekten işe yarıyor allerjisi olanlar içinde geçerli..
cnm kenya yüzüğün taşları perçinli mi yapıştırma mı? yüzüğü çok beğendim ama taşları düşünce çok sinir oluyorum o yüzden almadım? bilgilendirirsen yüzük ulaştığında sevinirim cnm..evet canım benim alerjim var cilalam şart.kenya yüzük aldım bende çok hoşuma gitti bakalım gelmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile3
neye zam gelmiş ?? hiç hoşuma gitmedi..yalnız çoğu şeye zam gelmiş kızlar çok moralim bozuldu
nası nasıavonun sitesine baktım şimdi yeni kampanyalar yapmışlar sipariş verenler geç kalmış olmuyomu?? bu kampanyaları neden en başından yapmıyolar ki
anew fondötenin numunesini istedim dün geldi yaşıma uygun değil ama çok beğendim ben kampanya 13 te indirimde alıcam mutlaka