- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.661
bu kampanya elimde 56 tane katalog oldu dağıttım herkese
maşallah diyimzemuszemus bende görebilecekmiyim acaba 56 kataloğu birden:uhm:boshayallersmile
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kampanya elimde 56 tane katalog oldu dağıttım herkese
tanıdıklara veriyorum ben cnm
bende şimdilik tanıdıklara veriyorum ama uyarıyorum eğer tanıdığınız güvendiğiniz varsa onlarada gösterin isteyen olursa ben fazla katalog veririm diyorum.
benim müşterilerden kimsede yoktur hetam diyorum bu kataloktan fazla aliyim fazla satış olur dağıtırım diyorum bi bakıyorum tık yok,az alıyorum katalok yetişmiyor o kampanya, delü oldum bende kafama göre takılıyorum.peeeeehhh delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende k 12 de iki katalogla 8 müşteriden148 liralık satış yaptım bizde de ne marifetler varmış dimi delikafaduldendelikafadulden
süper canım darısı bana kaydirigubbakcemile3geldim hatunlar 160 lık sipariş aldım:) süperizz
ben kendimi neden beğenemiyorum.yazmıyo beğendim/beğenmedim.AllahAllah[COLOR]
artık marifet bizde mi avondamı bilemem ama bi gariplik var bu iştedelikafadulden
temsilci arkadaşlarım sizlerden bir konuda ricada bulunmak istiyorum bazen burada ürünlerin fiyatı hakkında gelişi gidişi gibi konular tartışılıyor güzel tartışalım ama fazla ayrıntılara girmeyelim sonuçta temsilci olmayanlarda burayı okuyor haksızmıyım sizce?
süper canım darısı bana kaydirigubbakcemile3
bak canım ben beğendim senikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
o ne ya sırf katalok olmuşsun kız sen aldığını kataloğamı yatırıyosun ne bu dikkat et katalokların altında kalmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
canım sonuna kadar katılıyorum sana.Ben kendi adıma bu konuyu burda bir çok defa dile getirdim ama açıkçası pek takan olmadı..Bencede geliş fiyatlarını söylemeyelim burda..a.s.
canım temsilci programı hediyelerini 2 kez aldım 20+20 e 5er tanede hediye 5+5 etti 50 6 tanede ilk sipariş hediyeleri geldi etti 56 falan sanırım
esteda 16 yemek tarifi yazmışsın siteye hepsini deneyipte mi yazdımn cnm denenmiş güzeller varsa bilmediğim yaziim bende defterime.daha bakamdım