- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.581
hayırlı satışlarr tatlım:)aynen bende azsonra çıkacagım müşterilere:)
hadi baklaım sana da bol satışlar inş :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı satışlarr tatlım:)aynen bende azsonra çıkacagım müşterilere:)
magıx kaşmir dokusunda fondoten k11deki harika kızlar ablam kullanıyor elimde iki tane kalımıştı ikisinide aldı çok güzel kapatıcılıgı var..
kaydirigubbakcemile3dene cnm dene :)benim göremediğim bişe varmış demekki bu fondotende.o kdar övdünki tekrar alıp bidaha deneyip bakcm bende canım:)
sempatiksalakcinnianew kafamı karıştırma :)) bende sonunda anew alıcam sanırsam galibada peki renge nasıl karar vericeğizzz pöffffffkızlar bu anew fondoten k13 te indirimlimi?öyle çok övgü alıyorki bende almak istiyorum.ama işte yaşlılık belirtilerini kapatıcı yazmasıda tedirgin etmese daha iyi olacaktı perfect wear diyende olmuş onuda bilmiyorum nasıl?ama calming effect pek profosyönel gelmedi bana şuan hala var ama ben cecillenin bir fondötenini kullanıyorum oda çoook az kaldı.
bak hayatım şimdi senin kafan bayağı karışmış durumdadır kaydirigubbakcemile3 herkez farklı tavsiyede bulunmuş ben sana bu fondotenlerin özelliklerini anlatayım senin beklentini hangisi karşılıyorsa onu al calming efes fondoten 1 kez aldım, biraz yağlı sürdüğün zaman sanki yüzüne güneş kremi sürmüş gibi biraz yağlı gibi parlıyor kapatıcılık düzeyi orta düşük .
perfect wear hem fondoten hem kapatıcı sürekli kullanıyorum özellikle yaz aylarında hem kapatıcı hem kalıcı kapatıcılık oranı yüksek derecede şöyle söyliyeyim sahilde herkez şıpır şıpır terlerken bu fondoteni ben sürdüğümde pek akmıyordu yüzünde donuyor sanki yani uzun süre kalıcı ve mat bir görüntüsü var yaz aylarında vazgeçilmezlerimdendir .
şimdi gelelim anew fondotene uzun yıllar temsilci olmama rağmen bu fondoteni daha geçen ay denedim sonuç süper hem kapatıyor hem cildin canlı görünüyor yağlı deyil matta deyil içerisinde zor görebileceyin şekilde simler var ha her yaşa olurmu neden olmasınki bakım kremi deyilki bu sizede olur sadece bu fondotenin özelliği cildi kurutmuyor ve ince çizgi,mimik ve kırışıkların içersine birikip kötü görüntü yapmıyor olay bu zaten fiyatındanda belli cnm yani bayağı özellikleri olan fondoten
transparan fondeten diyorsun transparan demek şeffaf demek öyle fondoten olurmu yaa alma bence hiç tavsiye etmiyorum .
umarım bu yazdıklarım açıklayıcı olmuştur..
cream uymazmı acep yaa varya ben zaten kararsız bir insanım anew calming anew calmingler karışıyo beynimde mafettiniz beni hepiniz aynı şeyi söyleseniz olmaz sanki :dilcikar::hooray:valla isim olarak bilmiyorum ama 2 numara sanırım olur canım.yani almond diyolardı.yani en açığın bir koyusunu alsan iyi olur herhalde.çünkü pek esmer değilsin sanki
:)))kız şeyma benmle aynı ten rengin heh hee bakalım hangi rengi önercek arkadaşlar ben hiç fondöten almadım da:)
yada 3 numaramı ay bilemedim şimdi:kedi: birde acaba avonun bütün fondotenlerinin tonu aynımı?bence en iyisi 2-3 tane numune getirt hergün birini sür sonra hangisi içine sinerse o rengi al
yarım yüz şeyma aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3bu gördüğünüz cilde hangi renk fondoten uyar a-kaydirigubbakcemile3:roflol:
:)))
kimse bilemiyor anormal bir tenimmi var acep anewde hangi ton olmalı natural beigemi :mymeka: