Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrr siteye gün hediyesi koymuşlar :( ben bu avonu ne yapayım ya!!almayalım diye bilerek beklettiler!

kızlarr k13 dekı anew urunlerınden bır alımına verılen cantayı alan varmı gorundugu gıbı guzelmı yoksa basıt mı duruyor parlak derısı cızılebılr gbmı bıde kol sapı kısa mı koltuk altına falanmı gelır yanı takıldıgında?bılgılendırırsenız cok sevınırım:uhm:

kızlarr bılem yok mu bosuna almak ıstemıyorumfisfisfis

honey berbat şekilde koyu canım ben 20 yaşındaym anewi kullanıorum bebek gibi yapıo hafif hafif ışıltılarıda var valla bayıldm ben anew fondötene profesyonel fondöten gibi yapıo

benimde aradıgım o tarz bir fondötendi ilkşahcım profesyönel gibiyse bende onu tercih edeyim ama arkadaş için söylim k 13 teki ısıltı veren fondötende çok güzel ben esmer olmama ragmen almond almıştım kendisi açık tenliyse ıvory tercih etmeli

benimde aradıgım o tarz bir fondötendi ilkşahcım profesyönel gibiyse bende onu tercih edeyim ama arkadaş için söylim k 13 teki ısıltı veren fondötende çok güzel ben esmer olmama ragmen almond almıştım kendisi açık tenliyse ıvory tercih etmeli

magıx kaşmir dokusunda fondoten k11deki harika kızlar ablam kullanıyor elimde iki tane kalımıştı ikisinide aldı çok güzel kapatıcılıgı var..

kızlarr bılem yok mu bosuna almak ıstemıyorumfisfisfis

evet kol sapı çok kısa yani taktığın zaman kol altını rahatsız edebilir şahsen ben hiç sevmem bu tarz çantaları ayrıca fantazi bir görüntüsü var cnm yani günlük deyil gördüğüm kadarıyla ama seçim kendinin tabii..

Son düzenleme:
Merhaba..Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

temsilci arkadaşlarım sizlerden bir konuda ricada bulunmak istiyorum bazen burada ürünlerin fiyatı hakkında gelişi gidişi gibi konular tartışılıyor güzel tartışalım ama fazla ayrıntılara girmeyelim sonuçta temsilci olmayanlarda burayı okuyor haksızmıyım sizce?

Back