Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

magıx kaşmir dokusunda fondoten k11deki harika kızlar ablam kullanıyor elimde iki tane kalımıştı ikisinide aldı çok güzel kapatıcılıgı var..

bence avonun en uyduruk fondoteni bu. yada bana gelen öyleydi bilemiyorum.suyu ayrı tortusu ayrı oldu sanırım 1 yada 2 kez kullandım kalanınıda çöp kutusu kullandı ben o zaman temsilci değildim iade olayını bilmiyordum maalesef.şahsen ben kesinlikle tavsiye etmem:umursamaz:

benim göremediğim bişe varmış demekki bu fondotende.o kdar övdünki tekrar alıp bidaha deneyip bakcm bende canım:)
kaydirigubbakcemile3dene cnm dene :)
sempatiksalakcinnianew kafamı karıştırma :)) bende sonunda anew alıcam sanırsam galibada peki renge nasıl karar vericeğizzz pöffffff

golden lady sen nasıl bişisin yaa sağol ammma detaylı yazmışsın çok tşkr ya ben roc kullanıyordum fondoten oda kırışık kapatıcıymış haberim yeni oldu birbuçuk sene kullandıktan sonra aslında rocum daha bitmedim ama birbuçuk sene oldu zamanı doldu diye sivilcelenme yapar diye kullanmıyorum şuan ........ anewin hangi tonu daha hoş durur sence resim eklemeliyim cildimin rengini sositososito

yarım yüz şeyma aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bu gördüğünüz cilde hangi renk fondoten uyar a-kaydirigubbakcemile3:roflol:

slm hanımlar

ya ben şu inidirm broşüründe en arka sayfadaki yılan derisi görünümlü cüzdanı merak ediyorum nasıl kızlar kullanan var mı acaba? cüzdanım çok eskidi diğerini beğenmedim

bi de şu likit sprey vaks nasıldı mesela ben saçımı yıkadıktan sonra şekillendirirken bu üründen azcık fıs fıs yapsam :) nası olur akşama kadar dayanır mı acep? yoksa saçlarım gene kabarır mı

bi de bi soru daha biliyorum çok oldum ama bana yurtiçi kargodan bi msj geldi az önce de aradılar avondan ücretsiz bi kargom varmış katalog dediler sanırım gelen var mı ne ki bu bi de ben bi yarışmada avon lotus kazanmıştım o mu ki diyorum hala gelmemişti de? yoksa temsiliclikle ilgili bişeymi?delikafadulden

valla isim olarak bilmiyorum ama 2 numara sanırım olur canım.yani almond diyolardı.yani en açığın bir koyusunu alsan iyi olur herhalde.çünkü pek esmer değilsin sanki

yada 3 numaramı ay bilemedim şimdi:kedi: birde acaba avonun bütün fondotenlerinin tonu aynımı?bence en iyisi 2-3 tane numune getirt hergün birini sür sonra hangisi içine sinerse o rengi al

valla isim olarak bilmiyorum ama 2 numara sanırım olur canım.yani almond diyolardı.yani en açığın bir koyusunu alsan iyi olur herhalde.çünkü pek esmer değilsin sanki
cream uymazmı acep yaa varya ben zaten kararsız bir insanım anew calming anew calmingler karışıyo beynimde mafettiniz beni hepiniz aynı şeyi söyleseniz olmaz sanki :dilcikar::hooray:
[QUTE=sekercik;15937110]kız şeyma benmle aynı ten rengin heh hee bakalım hangi rengi önercek arkadaşlar ben hiç fondöten almadım da:)[/QUOTE]

kız şeyma benmle aynı ten rengin heh hee bakalım hangi rengi önercek arkadaşlar ben hiç fondöten almadım da:)
:)))
yada 3 numaramı ay bilemedim şimdi:kedi: birde acaba avonun bütün fondotenlerinin tonu aynımı?bence en iyisi 2-3 tane numune getirt hergün birini sür sonra hangisi içine sinerse o rengi al

kimse bilemiyor anormal bir tenimmi var acep anewde hangi ton olmalı natural beigemi :mymeka:

shell (almond da deniyor ikisi aynı cnm ) özel gecelerde davet falan ivory de kullanabilirsin günlük shell ama türüne göre renk fark ediyor mesela perfect wear serisinin renkleri diğerlerine göre daha açık duruyor ..

Son düzenleme:
birde roc fondoten kullanıyorum demişsin ben o markayı kullanmadığım için yorum yapamıcam cnm yalnız bildiğim kadarıyla kozmetikten biraz çıkıyor yani roc marka ilaç firmasının ürünü olduğunu duymuştum 1 buçuk senede bozulmaz tahminim arada onuda kullan bence ..

birde aslında makyözler tek renk fondöten kullanmıyor kızlar.yüzün orta kısmında açık yan taraflarında daha koyu tonlar kullanıyor böylece yüze daha aydınlık bir hava veriyor.yani daha profosyönel birşey çıkarmak isteyenler için söylemek istedim

golden lady bu konuda bilgilisin.benim sana bir sorum olacak.ben beyaz tenliyim ama daha sarı bir tenim olsun istiyorum çünkü yeni saç rengim platin sarısı .hani böyle iskandinav kızları gibi soluk açık sarı olsun istiyorum.avon ürünlerinin hangileri daha sarıya yakın?bazıları yüzde çok pembe duruyor canım ben onları sevmiyorum

bu kaşmir fondöten katalogtan bakınca bana sarı gibi gelmişti onun için almıştım ama çok uyduruk çıktı dedim ya 2 kullanımda bozuldu

sen anew da kullanmışsın perfect wearda.sence hangisi benim isteğimi daha rahat karşılar.açık ve soluk sarışın bir ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…