Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bu gün akbanktan hesap açtırdım ve otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabıma faturamı yatırdım ama hala sistemden düşmemiş neden acaba :2:

Valla Canım Ben Burda Kime Sorduysam On Numara Dedi..Ayrıca Çogu Müşterimde Kullanıyo Hatta İndirimde OLup Olmamasına Bile Bakmayanlar Var Bekleyin İndirime Girsin Diyorum Bekleyemem Hem Beklentilerimi Karşılıyo Deger Diyolar..

benim göremediğim bişe varmış demekki bu fondotende.o kdar övdünki tekrar alıp bidaha deneyip bakcm bende canım:)

cnm ama yaş daha 23 :bbo: transparan nasıldır acaba yada bu k13 deki 14.90 tl olan calming effects honey rengi çokmu koyu acaba burdanda anlaşılmıyorki -tatlicadiarzu- yardımlarınız lazım fikir yazın lütfen kızlar......

bilen yok muuu:gitme::bbo:

Cnm keşke işbank açtrsaydn online çektirebiliosn her istediğinde ve anında yansıo hesaba akbank ve ziraatten haftada birgün çekim yaptıklarını biliorm faturan hangi gün olursa olsun çarşamba günleri çekiodular tabi değişmedyse sistem

yeğenim canım miray kuşum kız 1 yaşında :D
erkek gibi duruo galiba değştrym bari :D

evet canım 1 yaşında olunca saçlar pek belli olmuyor o fotoda öyle çıkmış: )bunda çok bellikız olduğu.maaşallah çok şeker Allah analı babalı büyütsün minnoşu:)biz avoncularında hep kızları varmış .birkaç seneye kalmaz onlarda sipariş vermeye başlarlar bence: )yeni nesil inanılmaz bişey yakaydirigubbakcemileŞeniz

kızlar bu anew fondoten k13 te indirimlimi?öyle çok övgü alıyorki bende almak istiyorum.ama işte yaşlılık belirtilerini kapatıcı yazmasıda tedirgin etmese daha iyi olacaktı:( perfect wear diyende olmuş onuda bilmiyorum nasıl?ama calming effect pek profosyönel gelmedi bana şuan hala var ama ben cecillenin bir fondötenini kullanıyorum oda çoook az kaldı.

selam kızlar yemek takımım geliyooooo kaydirigubbakcemile2 birde bişe sorcam bu jet femme bayan parfüm satıştan kaldırıldımı yaa bir müşterim her yeni katalog geleceğinde onu soruyo bu ay varmı acaba diye

selam bayanlar bana avondan iyi bir fondoten ismi verirmisiniz okadar varki hangisini alıcağımı şaşırmış durumdayım sizce transparan fonfoten renk veriyormu ???????????

bak hayatım şimdi senin kafan bayağı karışmış durumdadır kaydirigubbakcemile3 herkez farklı tavsiyede bulunmuş ben sana bu fondotenlerin özelliklerini anlatayım senin beklentini hangisi karşılıyorsa onu al calming efes fondoten 1 kez aldım, biraz yağlı sürdüğün zaman sanki yüzüne güneş kremi sürmüş gibi biraz yağlı gibi parlıyor kapatıcılık düzeyi orta düşük .
perfect wear hem fondoten hem kapatıcı sürekli kullanıyorum özellikle yaz aylarında hem kapatıcı hem kalıcı kapatıcılık oranı yüksek derecede şöyle söyliyeyim sahilde herkez şıpır şıpır terlerken bu fondoteni ben sürdüğümde pek akmıyordu yüzünde donuyor sanki yani uzun süre kalıcı ve mat bir görüntüsü var yaz aylarında vazgeçilmezlerimdendir .

şimdi gelelim anew fondotene uzun yıllar temsilci olmama rağmen bu fondoteni daha geçen ay denedim sonuç süper hem kapatıyor hem cildin canlı görünüyor yağlı deyil matta deyil içerisinde zor görebileceyin şekilde simler var ha her yaşa olurmu neden olmasınki bakım kremi deyilki bu sizede olur sadece bu fondotenin özelliği cildi kurutmuyor ve ince çizgi,mimik ve kırışıkların içersine birikip kötü görüntü yapmıyor olay bu zaten fiyatındanda belli cnm yani bayağı özellikleri olan fondoten

transparan fondeten diyorsun transparan demek şeffaf demek öyle fondoten olurmu yaa alma bence hiç tavsiye etmiyorum .
umarım bu yazdıklarım açıklayıcı olmuştur..:3:

Son düzenleme:
selam kızlar yemek takımım geliyooooo kaydirigubbakcemile2 birde bişe sorcam bu jet femme bayan parfüm satıştan kaldırıldımı yaa bir müşterim her yeni katalog geleceğinde onu soruyo bu ay varmı acaba diye

GÜZEL GÜNLERDE KULLAN TATLIM:)parfüm hakkında bilgimmalesef yok..

Back