- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.541
canım sıkılıooooooooooooboshayallersmileboshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Cream Dedigin Tonu Müşterim Kullanıyo Ama Esmer Tenli O
ya kızlar bu gün akbanktan hesap açtırdım ve otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabıma faturamı yatırdım ama hala sistemden düşmemiş neden acaba :2:
Hemen Düşmez Canım Hesaptan 2 Gün İçinde Düşüyo
Valla Canım Ben Burda Kime Sorduysam On Numara Dedi..Ayrıca Çogu Müşterimde Kullanıyo Hatta İndirimde OLup Olmamasına Bile Bakmayanlar Var Bekleyin İndirime Girsin Diyorum Bekleyemem Hem Beklentilerimi Karşılıyo Deger Diyolar..
cnm ama yaş daha 23 :bbo: transparan nasıldır acaba yada bu k13 deki 14.90 tl olan calming effects honey rengi çokmu koyu acaba burdanda anlaşılmıyorki -tatlicadiarzu- yardımlarınız lazım fikir yazın lütfen kızlar......
bilen yok muuu:gitme::bbo:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...in-takipcileri-artik-burada-toplaniyoruz.html
Fıstıklar pierre Cardinle ilgilenen arkadaşları bekliyoruz..sohbetimize sizde katılın..
yeğenim canım miray kuşum kız 1 yaşında
erkek gibi duruo galiba değştrym bari
selam bayanlar bana avondan iyi bir fondoten ismi verirmisiniz okadar varki hangisini alıcağımı şaşırmış durumdayım sizce transparan fonfoten renk veriyormu ???????????
selam kızlar yemek takımım geliyooooo kaydirigubbakcemile2 birde bişe sorcam bu jet femme bayan parfüm satıştan kaldırıldımı yaa bir müşterim her yeni katalog geleceğinde onu soruyo bu ay varmı acaba diye
güle güle kullan canım..
selam kızlar yemek takımım geliyooooo kaydirigubbakcemile2 birde bişe sorcam bu jet femme bayan parfüm satıştan kaldırıldımı yaa bir müşterim her yeni katalog geleceğinde onu soruyo bu ay varmı acaba diye
teşekkür ederim canım. sorduğum parfümle ilgili bilgin varmı kalktımı satıştanfisfisfis
a,s siremcima.s.slmm avoncu güzeller