Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam bayanlar bana avondan iyi bir fondoten ismi verirmisiniz okadar varki hangisini alıcağımı şaşırmış durumdayım sizce transparan fonfoten renk veriyormu ???????????

Valla artık ikisini birden sipariş ettim kargon 2-3 içinde gelir göreceğim artık nasılmış :)

Bende 11 senelik avon temsilcisiyim son 1 senedir siparişlerim can çekişiyor özellikle hamile kaldığımdan beri çok rahatsızlıklar atlattım ve kimseyi göremedim arada bir sipariş verebiliyorum o da atmasınlar diye eskiden hep yıldızlar kulübü üyesiydim ama işte sağlık sorunları olunca bir de şehir değiştirince işler kesatlaştı.:)

Bir arkadaş geçen senein kataloğunu ekleyince aklıma ilk üye olduğum avon kataloğu geldi bana fi tarihinde kalmış gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3

tüm rahatsızlıkların için geçmiş olsun cnm

canım kesinlikle anew fondöten

cnm ama yaş daha 23 :bbo: transparan nasıldır acaba yada bu k13 deki 14.90 tl olan calming effects honey rengi çokmu koyu acaba burdanda anlaşılmıyorki -tatlicadiarzu- yardımlarınız lazım fikir yazın lütfen kızlar......

cnm ama yaş daha 23 :bbo: transparan nasıldır acaba yada bu k13 deki 14.90 tl olan calming effects honey rengi çokmu koyu acaba burdanda anlaşılmıyorki -tatlicadiarzu- yardımlarınız lazım fikir yazın lütfen kızlar......

honey berbat şekilde koyu canım ben 20 yaşındaym anewi kullanıorum bebek gibi yapıo hafif hafif ışıltılarıda var valla bayıldm ben anew fondötene profesyonel fondöten gibi yapıo

honey berbat şekilde koyu canım ben 20 yaşındaym anewi kullanıorum bebek gibi yapıo hafif hafif ışıltılarıda var valla bayıldm ben anew fondötene profesyonel fondöten gibi yapıo

son kararınmı cnm kaydirigubbakcemile3 inş. cildimizde bir sorun yaratmaz bu anew ama bunun rengini bulmakta sorun şimdik napıcam bilmiyorum :sinifsinif::çok üzgünüm:

selam bayanlar bana avondan iyi bir fondoten ismi verirmisiniz okadar varki hangisini alıcağımı şaşırmış durumdayım sizce transparan fonfoten renk veriyormu ???????????

anew de çok güzel ama kararsız kaldıysan pefect wear al derim ben.harika bi fondoten.sabah sür akşama kadar bişi olmaz.ve çokta ii kapatıyor..

anew de çok güzel ama kararsız kaldıysan pefect wear al derim ben.harika bi fondoten.sabah sür akşama kadar bişi olmaz.ve çokta ii kapatıyor..

ay kafam anewde şu yönde karıştı yaşlanma karşıtıya çok yüklenmeyim cildime diye sonuçta belki daha etkili bir kapatıcıdır o nedenle perpectwearda k 12-13 tede indirimde yok :S bi düşüniyim sağolun kızlarrrr:) transparan nasıl çok pis merak ettim keşke deneme imkanım olsa:)):sinifsinif:

ay kafam anewde şu yönde karıştı yaşlanma karşıtıya çok yüklenmeyim cildime diye sonuçta belki daha etkili bir kapatıcıdır o nedenle perpectwearda k 12-13 tede indirimde yok :S bi düşüniyim sağolun kızlarrrr:) transparan nasıl çok pis merak ettim keşke deneme imkanım olsa:)):sinifsinif:

fondoten sonuçta bu canm ne de olsa gözenekler kapanacakmı kapanacak:)
transparan alma bence hiç bi özelliği yok kapatmıo.sanki renkli nemlendirici gibi bişe.parana yazık bence!!

fondoten sonuçta bu canm ne de olsa gözenekler kapanacakmı kapanacak:)
transparan alma bence hiç bi özelliği yok kapatmıo.sanki renkli nemlendirici gibi bişe.parana yazık bence!!

tmm cnm çok tşkr..... transparan eledim geriye calming effect ve anew kaldı :S

tmm cnm çok tşkr..... transparan eledim geriye calming effect ve anew kaldı :S

Kesinlikle Calming Effect Canım Aylardır İndirime Girmesini Bekliyordum K 13 De 14 tl :)
Hem Hangi Tonunu Alacam Sıkıntında Olmaz Çok Çok Esmer Degilsen Almond Her Cilt Tipine Uyuyo..
Yine de Karar Senin Tabi..

calming efect ben hiç beğenmedim.pırıl pırıl parlıyosun fondoteni sürünce. alan kim varsa begenmedi.tercih senin ama.birazda deneme yanılma oluyo tabi:)

Valla Canım Ben Burda Kime Sorduysam On Numara Dedi..Ayrıca Çogu Müşterimde Kullanıyo Hatta İndirimde OLup Olmamasına Bile Bakmayanlar Var Bekleyin İndirime Girsin Diyorum Bekleyemem Hem Beklentilerimi Karşılıyo Deger Diyolar..

Son düzenleme:
Kesinlikle Calming Effect Canım Aylardır İndirime Girmesini Bekliyordum K 13 De 14 tl :)
Hem Hangi Tonunu Alacam Sıkıntında Olmaz Çok Çok Esmer Degilsen Almond Her Cilt Tipine Uyuyo..
Yine de Karar Senin Tabi..
öylemi benimde aklım nedense calmingin şişesinde kaldı çok hoş:))) cream nasıldır cnm öyle esmer değilim ama beyazda değilim .......mesela az önce warmes beige numunesini denedim biraz koyu oldu sanki ondan sanki cream iyi olucak gibi :) bayanssulusmile
calming efect ben hiç beğenmedim.pırıl pırıl parlıyosun fondoteni sürünce. alan kim varsa begenmedi.tercih senin ama.birazda deneme yanılma oluyo tabi:)

bende parlak seviyorum biliyormusun cnm :) ışıl ışıl herkesin zevki farklı tabi ama ilgin için tekrar tşrkler ....opuyorumnanaktan

öylemi benimde aklım nedense calmingin şişesinde kaldı çok hoş:))) cream nasıldır cnm öyle esmer değilim ama beyazda değilim .......mesela az önce warmes beige numunesini denedim biraz koyu oldu sanki ondan sanki cream iyi olucak gibi :)

Canım Aşırı Beyaz Degilsen Almond Olan Tonu Al Daha Uygun Olur:)
Bende Seviyorum Her Şekilde Göze Hitap Ediyo opuyorumnanaktan
Hem Öyle Ahım Şahım Işıltısıda Yok Gösterecek Kadar Var kaydirigubbakcemile3

Canım Aşırı Beyaz Degilsen Almond Olan Tonu Al Daha Uygun Olur:)
Bende Seviyorum Her Şekilde Göze Hitap Ediyo opuyorumnanaktan
Hem Öyle Ahım Şahım Işıltısıda Yok Gösterecek Kadar Var kaydirigubbakcemile3

yok beyaz değilim buğdayım :1:

Back