Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bulgaristan kataloğu bile çok ucuz yaa yok mu bi bulgaristanlı arkadş sipariş verelim kaydirigubbakcemile3

fullspeed 3lü paket 25 leva yani 25 tl bizde olsa ne çok satardım yaaa kaydirigubbakcemile4

kızlar önmli bi bakın
bn pata krem aldm ama iade etcem ruju vermesem olmazmı??
sonuçta faturada tutar yeri işaretlenmiş..

kızlarr k13 dekı anew urunlerınden bır alımına verılen cantayı alan varmı gorundugu gıbı guzelmı yoksa basıt mı duruyor parlak derısı cızılebılr gbmı bıde kol sapı kısa mı koltuk altına falanmı gelır yanı takıldıgında?bılgılendırırsenız cok sevınırım:uhm:

numuneleri var cnm ilk numune dene bence

Valla artık ikisini birden sipariş ettim kargon 2-3 içinde gelir göreceğim artık nasılmış :)

Bende 11 senelik avon temsilcisiyim son 1 senedir siparişlerim can çekişiyor özellikle hamile kaldığımdan beri çok rahatsızlıklar atlattım ve kimseyi göremedim arada bir sipariş verebiliyorum o da atmasınlar diye eskiden hep yıldızlar kulübü üyesiydim ama işte sağlık sorunları olunca bir de şehir değiştirince işler kesatlaştı.:)

Bir arkadaş geçen senein kataloğunu ekleyince aklıma ilk üye olduğum avon kataloğu geldi bana fi tarihinde kalmış gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3

ilkşahçım bu leğen içindeki delikanlı seninmi canım Allah bağışlasın:nazar:kaç yaşında bu yakışıklı?

yeğenim canım miray kuşum kız 1 yaşında :D
erkek gibi duruo galiba değştrym bari :D

Son düzenleme:
Back