- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.481
hadi gözünaydın greeneyesssım aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğu görevini nerde yapıorsunuz bizde şuan doğu görevindeyiz
canlarım selam nasısınızzz opuyorumnanaktan uzun zamandır netim yoktu giremiyodum.girdiğim zaman da alelacele bişiler okuyup çıkıyodum.....sizleri öyle özledimki....deminden beri forumun önceki sayfalarını okuyorum gözlerim nası yoruldu....ben bu ay siperiş veremdim.... diğer aya varcem çok tatlı şeyler cıkmış..çok hoşuma gitti....bu arada sizlere bişi sorcam önümüzdeki ay verecegimiz siparişlerle gelen katalog yılbaşı katalogu olur demi? yoksa bi sonraki katalog mu yılbaşı için olur? ama sanırım ilk dediğimdir....heyecanla bekliyorum....bu arada ev botu gelmeyen arkadaşlar,benim de hala gelmedi....inşallah önümüzdeki ay siperiş verdiğimde onlarla birlikte gelir......ayy ne cok özlemişim sizleri....inşallah hepiniz iyisiniz....hepinizi öpüyorum canlarım....
Van'ın küçük bir ilçesi canım
kızlar dikkatimi çekiyorda yılbaşı kataloğunu herkes heyecanla bekliyor.ne farkı var o kataloğun?varsa bir şey bir süre alışveriş yapmayımda o gelince bende ondan yapim
hımm bizde ardahandayız merkez ama köye il demişler işte
canım hakikaten ardahan çok küçük bir yer ilçe bile denilmeyeck gibi nüfusu kaçtı
Hoşgeldin Canımmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
Yoklugun Belli Oluyordu Nasılsınzemuszemus
bal peteğimmmmm :1hug: iyiyim kuzum sen de iyimisin...? giremedim uzun süre,arasıra net buldukça alelacele bir iki sayfa okuyup çıkıyodum hemen,cok özledim sizleri.
dersena ev botunda geldimi hayırlısıyla ? benimki daha gelmez, öünümüzdeki ay siperiş verince belki
iyiyim bende bitanem :1hug:
olsun geldin ya artık burdasın dimi :lepi: