- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.461
ha kızlar ben geçen ay siparişi kendim vermemiştim şimdi kendim verdim.hani yanında hediye gönderiyorlar ya o listede geçiyormu ?yoksa rastgelemi geliyor?listede bir hediye göremedimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha kızlar ben geçen ay siparişi kendim vermemiştim şimdi kendim verdim.hani yanında hediye gönderiyorlar ya o listede geçiyormu ?yoksa rastgelemi geliyor?listede bir hediye göremedimde
teşekkürler tatlım o senin mütevaziliğinopuyorumnanaktankimbilir aramızda ne güzeller vardırda biz bilmiyoruzdurkaydirigubbakcemile5
aynen ya bende cumartesi verdim hala sevkiyata hazırlanıo dioo offflmaz:
bende eşime akneye meyilli ciltler için siyah noktaların görünümü düzgünleştiren maske aldım.burnunda siyah nokta çok oluyor çokta belirginler.2 aydır arada bir kullanıyor.çok memnunuz gözle görünür şekilde temizliyor...
sağol cnm peki yeşil ambalajlı killi maskemi yoksa mavigri gibi bi ambalajı olandanmı b ahsediyorsun?????
canlarım selam nasısınızzz opuyorumnanaktan uzun zamandır netim yoktu giremiyodum.girdiğim zaman da alelacele bişiler okuyup çıkıyodum.....sizleri öyle özledimki....deminden beri forumun önceki sayfalarını okuyorum gözlerim nası yoruldu....ben bu ay siperiş veremdim.... diğer aya varcem çok tatlı şeyler cıkmış..çok hoşuma gitti....bu arada sizlere bişi sorcam önümüzdeki ay verecegimiz siparişlerle gelen katalog yılbaşı katalogu olur demi? yoksa bi sonraki katalog mu yılbaşı için olur? ama sanırım ilk dediğimdir....heyecanla bekliyorum....bu arada ev botu gelmeyen arkadaşlar,benim de hala gelmedi....inşallah önümüzdeki ay siperiş verdiğimde onlarla birlikte gelir......ayy ne cok özlemişim sizleri....inşallah hepiniz iyisiniz....hepinizi öpüyorum canlarım....
evet ilk dediğiniz doğru kampanya 13 de vereceğimiz siparişte yılbaşı katoloğu gelecek mantılısı bu bence..
yeşil kil maskesini tek geçerim çoookkk memnunuzzzz
Arkadaşlar Avon'a birkaç ay önce giren ama testerı olmayan 24K Gold rujların pembe serisini deneyeniniz var mı?
Ben Rose Lustre ve Luxurious Blush renkleri arasında kararsız kaldım ve sürüldüğü zaman nasıl parlak mı, renkler katalogta görünenden koyu mu yoksa daha açık mı geliyor?
canım daha öncede yazmıştım burda benim eşim öğretmen şuan doğu görevini yapıyor burası dağ başı bir yer onun için kargo sadece 1 gün geliyor buraya.ama acil biişey olmaz çünkü ben dışarıya satış yapmıyorum sadece bazı öğretmen bayanlar birkaç şey istiyor oda bazen.bende bana neye geliyorsa o fiyata vericem amaç kargo parası olmasın 75 i aşalım o kadar.burda kozmetik falan yok o yüzden bizde ihtiyaçlarımızı böyle karşılıyoruz.
evet ilk dediğiniz doğru kampanya 13 de vereceğimiz siparişte yılbaşı katoloğu gelecek mantılısı bu bence..