Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar dikkatimi çekiyorda yılbaşı kataloğunu herkes heyecanla bekliyor.ne farkı var o kataloğun?varsa bir şey bir süre alışveriş yapmayımda o gelince bende ondan yapim

Hoşgeldin Canımmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
Yoklugun Belli Oluyordu Nasılsınzemuszemus

kızlar dikkatimi çekiyorda yılbaşı kataloğunu herkes heyecanla bekliyor.ne farkı var o kataloğun?varsa bir şey bir süre alışveriş yapmayımda o gelince bende ondan yapim

%50den fazla indirimle promosyonlar paketler oluo canım hediyeler güzel oluo yılbaşı kataloğu hep güzel olmuştur

ilkşahcım bişi sorucaktım artık iadeleri avon mu karşılıyor kargo bedelini üstelik kapıda kargocu gelince vermek gerekmiyormuş kargoya daha sonra kendin götürüyormuşsun avon karşılıyormuş yani doğrumu sen kesin bişi biliyormusun arayıp öğrensemmi yoksa avonu

canım hakikaten ardahan çok küçük bir yer ilçe bile denilmeyeck gibi nüfusu kaçtı

17 bin nüfusu var ve çogunu memur kesimi oluşturuyor yoksa kasaba nufüsu kadar ve il olmuş işte ama adım attığın kişi avon ve örfilame satıyor bende doğal olarak kendime alıyor işte avonu bazen dolduramıyorum bile limiti sen bi akıl vermiştin ya onun için sordum canım sonradan kargoya götürdüğümüz iadeleri artık avon karşılıyormuş bedelini die duydum sen kesin bilirsin dieszordum canım

selam arkadaşlar bende avon temsilcisiyim ama ben fazla satış yapamıyorum bir püf noktası varmı acaba çok satış yapmanın

arkadaşlar ben faceboktan tüm kız arkadaslarımın duvarında avon online katalogu paylasıyorum satışlara birazda olsa etkisi oluyor :)

Selam hatunlar 490 lık siparişim geldi çokşükür eksik ürün yok :) kutunun agzı açıktı bant yırtılmış dedim içinden ürün düşmüştür mutlaka ama tam :) 110 luk sipariş az önce girdim kızlar ..kahve makinası geldiçokşirin bişi küçük ama gayet güzel .. salata tabakları çok hoş ..cuma günüde yemek takımım gelir artık:) ya kızlar ben 13 ün katalogu çok fazla begenmedim anevleri doldurmuşlar umudumindirim bröşürü inşaALLAh iyi satışlarımız olur hepimizin ütüyüde kaparız:)

dersena ev botunda geldimi hayırlısıyla ? benimki daha gelmez, öünümüzdeki ay siperiş verince belki

Son düzenleme:
bana sabah korgodan msj geldi bugün teslim edilcek die ama nette sevkiyata hazırlanıo dio saat 6 olmak üzere hala gelmedi kargom kızlarr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…