Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr

canım ben clearskin serisini kullanıyorum ve çokta memnunum özellikle siyah oktalar konusunda kesinlikle tavsiye ederim umarım işine yararturkbayragi

Allah bin bereket versin canım çok sevindim senin adına çekincek bişi yokmuş dimiilaelaelaelaelae k13 kataloğunu bırakmayı unutmadınn inşAllahhhh :3:yerimseniben
canım arkadaşımla gittim ürünleri gösterdim, gösterdiklerimi aldı.hihoyyytbaşka varmı dedi sanırım çeşit olsa alacaktı :1: yinede çekindm işte:) unutmadım canım dediğin gibi katalog bıraktım.:sm_cool:devamı gelirse paylaşırım :)

cildime nivea temizliyici kullanıyorum ama sivilcenmelerim oldu nedense şimdide
avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varsa ondan sipariş vermeyi düşünüyoum ne dersiniz arkadaşlarrr

bende eşime akneye meyilli ciltler için siyah noktaların görünümü düzgünleştiren maske aldım.burnunda siyah nokta çok oluyor çokta belirginler.2 aydır arada bir kullanıyor.çok memnunuz gözle görünür şekilde temizliyor...

off yaa bende dün verdim siparişlerimi faturası kesilmiş sevkiyata hazırlanıyor diyor.Yarın gelirmi acaba yaa yoksa perşembeyemi kalır???

avon K12 panoramasında hediyeler neler kızlar kaç tl lik sparıs girince ne geliyor panoramı bulamıyorum sparıs girecemde ona göre

350 ye salata kabı 2 li.. ilk onbine kahve makinası 480 e..580nede 18 parça yemek takımı ..Gün hediyesi yok canım ..

arkadaşlar bişey srucm. n kendime ve arkadaşlarıma indirimli ürün alabilmek için temsilciliğe başvurmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var, ilgilenirseniz sevinirim
- her ay sipariş vermem zorunlumu
- sipariş verdiğimiz ürünlerin kargo bedelini biz mi ödüyoruz. Ödemiyorsak 10tllik bile sipariş versek geliyormu yine bedavaya.
- temsilciler ürünleri yüzde kaç indirimli alıyor.
Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bişey srucm. n kendime ve arkadaşlarıma indirimli ürün alabilmek için temsilciliğe başvurmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var, ilgilenirseniz sevinirim
- sipariş verdiğimiz ürünlerin kargo bedelini biz mi ödüyoruz. Ödemiyorsak 10tllik bile sipariş versek geliyormu yine bedavaya.
Şimdiden teşekkürler

özelinize bilgi geçtim aysun hanım..

BaSiYaZMaLiKiZ;15906621]cumartesi sipariş girdim hala sevkiyata hazırlanıyor bilmiyorumkismile

yarın gelir inş..

k12 de sipariş verdiğimde geldiği gün bile sevkiyata hazır deniyordu gelmeden yarım saaat önce kargoya verildi yazdı :)

Son düzenleme:
benim siparişim tam 1 gün bile geçmeden kargoya verilmiş ya çok enteresan.tabi bunun benim için hiçbir önemi yok çünkü haftada sadece çarşamba günü geliyor e bugün gelmediğine göre 1 hafta beklicem: (

Şimdiden teşekkürler

meraba cnm
-her ay sipariş vermen zorunlu değil ama 2 ay üstüste sipariş vermediysen 3.ay mutlaka vermen geekli yoksa üyeliğin düşer
-siparişlerin en az 75 tllik olmalı cnm yoksa 7,5tl hizmet bedeli alınıyor(bazı dönemler avon bu limiti 45tlye çekebiliyor,kampanya amaçlı)
-temsilciler ürünlere %33 kar marjı ile sahip olurlar

aklına takılan başka bişi olursa yardımcı olabilirim,
bu arada izmirin neresindensin cnm bende izmirdenim de kaydirigubbakcemile4

benim siparişim tam 1 gün bile geçmeden kargoya verilmiş ya çok enteresan.tabi bunun benim için hiçbir önemi yok çünkü haftada sadece çarşamba günü geliyor e bugün gelmediğine göre 1 hafta beklicem: (

neden sadece çarşamba cnm ya çok kötü olmuş böle acil sipariş alımları da olabilir burda sen mağdur olmuyomusun
avona hiç tel.edip söylemedinmi bu durumu?

neden sadece çarşamba cnm ya çok kötü olmuş böle acil sipariş alımları da olabilir burda sen mağdur olmuyomusun
avona hiç tel.edip söylemedinmi bu durumu?

canım daha öncede yazmıştım burda benim eşim öğretmen şuan doğu görevini yapıyor burası dağ başı bir yer onun için kargo sadece 1 gün geliyor buraya.ama acil biişey olmaz çünkü ben dışarıya satış yapmıyorum sadece bazı öğretmen bayanlar birkaç şey istiyor oda bazen.bende bana neye geliyorsa o fiyata vericem amaç kargo parası olmasın 75 i aşalım o kadar.burda kozmetik falan yok o yüzden bizde ihtiyaçlarımızı böyle karşılıyoruz.

canım daha öncede yazmıştım burda benim eşim öğretmen şuan doğu görevini yapıyor burası dağ başı bir yer onun için kargo sadece 1 gün geliyor buraya.ama acil biişey olmaz çünkü ben dışarıya satış yapmıyorum sadece bazı öğretmen bayanlar birkaç şey istiyor oda bazen.bende bana neye geliyorsa o fiyata vericem amaç kargo parası olmasın 75 i aşalım o kadar.burda kozmetik falan yok o yüzden bizde ihtiyaçlarımızı böyle karşılıyoruz.

anladım cnm tabi sen o zaman ayarlayabiliyosan güzel,önemli olan sorun yaşamaman

golden lady dün seni çok beğendiğimi yazmıştım sanırım görmedin canım yineleyim dedim: )çok hoş ve zarifsin arkadaşım

Back