- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.861
canım yanılmıyorsam 31 aralık akşam 8 kadar sipariş girebiliyorsun ancak yılbaşı gecesi olduğunu unutma derim :)keşke bugün gelseydi,sağlık olsun sipariş verdiğim akşam da biri parfüm istedi ama geç olmuştu bi dahaki siparişle istiycem artık kızlar bu ayın kacına kadar k.14 den sipariş daha veriliyor
Selam kızlar ben ürünleri dağıttım şükürler olsun hiç şikayet almadım bu ay
siparişleri yanda bosluk oluo 50 tanemı ne orayamı gırıosunuz kızlar:sm_confused:
ehh gözün aydın.
bende şikayet almadım ancak şu stik rujlar indirimde olan delux mesela rengi çok hoş ancak kabı çok kalitesiz duruyor oyuncak gibi
İstersen önce tester kullan canım ve bu indirimi kaçırma yaşına uygunsa bidaha olmaz bence.
Arkadaşım onları merak etmişti.Hiç bilmiyorum dedim.İyiki sipariş vermediiDarkinlife cnm
solutions winterın köpüren temizleycisi berbat yaa cildi kağıt gibi yapıo arkdaşımında yüzünü kızarttı böle adi bi temizleyici şimdiye kadar hiç görmemiştim ya..ucuz olunca böle oluyomuş demekki,ama göndericem yani cilt bu önemli..
keşke bugün gelseydi,sağlık olsun sipariş verdiğim akşam da biri parfüm istedi ama geç olmuştu bi dahaki siparişle istiycem artık kızlar bu ayın kacına kadar k.14 den sipariş daha veriliyor
Bende bi ara vardı o,bi arkadaşım hediye etmişti.Benim ruj olarak pek değil ama far olarak işimi görmüştü.Kalitesi güzel ama herkese ruj olarak uymayabilir tonuarkadaşlar avonun son katoluğunda bronz bi çok işlevli stilo var amaretto istiyorum mankenin dudağında güzel ama yanındaki renkte pek öyle diil yani sipariş verdim gelicek sizce nasıl gelirrr...yardımm acil. boşuna para vermim çok harcama yapdım
arkadaşlar avonun numune ürünlerini alıp kullanıyorumusunuz merak ettim almayı düşünüyorum..
bnde büyük başlangıç çantası almışttım rujlar ve parfüm testerleri normal kullanılır ama krem ve gelen fondotenler çok kullanışsız,tüp şişelerde gelicek sandım ama yanıldm ne yazıkki,minik paketlerde geldi tek kullanımlık ağzı kapatılmıo, gerek yok yani okadar para vermeye. sadece parfüm ve ruj testerı almanı tavsiye ederim cnm :1hug:
inşallah öyle olur canım ya ama bunu yapmaya birde fırsatım olsa bu ay güme gidecek çünkü kayınvalide ameliyat oldu evden dışarı adım atamıyorum :bbo:temsilci numaran geldiyse temsilci oldun demektir ve arasan da avon iletişim hattını iptal etmezler 3 kampanya katalog yollarlar ama sen sipariş vermezsen üyeliğin sonlanır....
ama bi düşün en 75 tl lik sipariş girersin (kargo ücreti ödememek için)etrafa gösterirsin kataloğu hem en az 75 tl lik satsan bile 25 tl kazanmış olursun ve kendi alacağın bedavaya gelmiş olur bi düşün..
temsilcin için de korkma bence.....
inşallah öyle olur canım ya ama bunu yapmaya birde fırsatım olsa bu ay güme gidecek çünkü kayınvalide ameliyat oldu evden dışarı adım atamıyorum :bbo:
birdahaki ay denerim şansımı napıyım zemuszemus
tatlım aynı şey başıma geldi siparişi verdim 200 tl kadar aynı akşam parfüm istedi biri bende kargo vermiyim diye önümüzdeki hafta sonuna kdar bekliycem 100 e tamamlıyım bari ,aynı kampanya ama kargo alınıyor 75 in altında olunca bikac gün bekle benim gibi...kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar şöyle bir sorum olacak k14ten bu hafta 100 tllik sipariş verceğim kargo ücretini ödemeyeceğim diyelim ki haftaya yine k14ten 50 tllik sipariş verdim aynı kampanya içinde ikinci siparişim diye kargo ücretini ödemeyecek miyim?yoksa +7.5 tl kargo parası ödeyecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?