• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kan kustum 130 yapana dek lütfen biri bana söylesin limiti tamamlamam için 30 da ben kendime ihtiyacım olmadığı halde birşy alıcam eğer ki hediye değiyor ise hediye nedir yahu hediyesi gelen olmadı mı aranızda lüften acil cevap

hayatım önceki sayfalarda hediyeler yazıyo,7aralık saç maskesiydi,8 soft musk deodarant
9 el yüz kremi 10 da duş jeli yani ihtiyacın yoksa boşa borçlandırma kendini değmez 3 kuruşluk şeyler.

Merhaba kızlar ben 14.kampanyada katıldım yeni üyeyim.Panoramada verilen fiyatlar müşteri fiyatları mı yoksa temsilci mi?Ödemeyi kredi kartıyla değil de bankamatikle ödeme yapacağım bunun için ödeme talimatı mı vermeliyim yoksa hesap numarasına mı yatırmalıyım?

panoramadakiler senin fiatların ben öyle biliyorum öbür kagıttakilerde temsilci fiatları zaten.ödemeler kredi kartı olarak anlaştıysan kredi kartıyla, otomatik ödeme isteyipde nakitte yatırabilirsin günü gelince avon çekiyor.

kızlar ben satış temsilcisi değilim.
sizi bulduğuma sevindim.
ben kasım ayında sıcak uygulnan saç bakım yağı aldım.saçları uzatıyormuş galiba.
nasıl kullanılıyor.bir bilgi verirseniz sevinirim.
sevgiler.

Aynı boyda değildir canım kataloglar.

bildiğim kadarıyla özel günlerde büyük katalog oluyor.

yılbaşı,sevgililer günü,anneler günü gibi...

Back
X