Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bende geldim aranıza artık bende satış temsilcisiyim inşallah pişman olmam...

bişey sorcaktım blue rush erkek EDT kokusunu bilen var mı ? yardımcı olur musunuz güzel mi sizce ?

canım ben daha önce kullanmıştım,daha avantajlı geldi bana şimdi tekrar talimat verdim bugün başladı,temsilciye özel bölümünden,kredi kartı güncelleme formu var onu doldur,taksit istiyormusunuz kutucuğunu işaretle istersen tabi bukadar.Faturayı toplu ödemek zor oluyo ama karta,bağzılarına tabi 4 taksit yapılıyo kartında extra taksiti olabiliyo bazen ödemek daha kolay oluyo,benim 13.kampanyadan siparişim vardı mesala fatura gecikince kampanyada bitince iptal etmişler,
Takım öncüsünü bende değiştirmek istiyorum ya bilen varsa banada bildirsin.

canım ben roll-on istemedim ama,3 de yaz kodlarını sonra en son hesaplıyo promosyonu köpükte öyle olmuştu banada.

Bende sipariş alamadım pek ya kızlarrrr

Üye ol üye ol diyenler bişey almaya gelince nazlanıyorlar.
Sanki üyelik bedava devam edebilecek bişey.Her ay katalog alabilmek için sipariş lazım.Kimsenin umuru değil.Kargo ücreti ödememek için belli satış lazım.

Alacakları oluncada gelişe istiyorlar.
Bugün dedim roll-on alan var mı? Ben kendime 2 tane alıcam.3. yü isteyen varsa beraber alalım. 4 liralık şeyi isteyen olmadı.O kadar kişiden.
Ama indirime gelince kaç 4 liralık indirim yapıyorum ben.
Bundan sonra yapmıcam 2-3 arkadaşım dışında walla.Ay o 2-3 kişide daha yeni aldılar roll-on kıyamam onlara.

geniş çevrelere hitap etmek lazım üyelikte galibaa

evet canım görsen tanıdığım esnaf,arkadaş heryere veriyorum zar zor alıyolar valla 100 ü yapana kadar canım çıktı,nelere para veriyorlar da 5-10 tl ye nazlanıyorlar,bugün hele bi bayan bişeyler seçti ,demesinmi 15 gün beklermisin diye aldığı ürün 18 tl lik, alma o zaman paran oldugunda al dimi yani,pes..sanki çok şey satıyoruz da.lmaz:

Sorma canım ya.alırken ,nazlanan, ödemeye gelince nazlanan.

b.sorumlum üzerini tamamlıyorda siparişlerimin hediyeleri kazanıyorum.

yoksa çekilecek tarafı yok...hele kataloğu bakmak için alıpta sonradan

hiç oralı olmayanlara sinir oluyorum.insanlarla uğraşmak zor iş....

kızlar kan kustum 130 yapana dek lütfen biri bana söylesin limiti tamamlamam için 30 da ben kendime ihtiyacım olmadığı halde birşy alıcam eğer ki hediye değiyor ise hediye nedir yahu hediyesi gelen olmadı mı aranızda lüften acil cevap

hediye limiti bu ay 180 ve 5 para etmez

Bu işte çok satış yapanlar genelde öğrenciler.

benim kuzenim üniversiteye başladı gittiği yerde devam ediyor.

bayramda anlattı ne kadar satış yaptığını.hayret ettim.

indirimde ne kadar ürün varsa hepsini getirtiyormuş.bir tane bile kalmıyor elimde

kapış ,kapış gidiyor dedi....

maşallah valla bende çok az yapabildim dünde evkurdaki arkadaşlara bıraktım kızlara cuma yada perşembe veririm sipariş artık

kadın alıyo bi güzel diyor 15 gün beklermisin ya deliricem offf..bende sen başkasından al eger öyle veriyorsa dedim en sonunda alacagı 18 tl lik ürün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…