Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır temsilciyim doğru dürüst bişey satmadım hem çevrem yok olanlarda çalışan değil pahalı diyo ne önerirsinzi

Mrb arkadaşlar mat köpük fondoten nasıl kalıcımı akmıomu.bide ben likt allık görmüştüm süperdi ondan istesem getirtebilirmiyim bana özelden yazarsanız daha iyi olur

zararına satma yani kargo parası veriyorsan zaten devamlı bence bırak...yada giraz indirimli sat alan çogalır belki ...çevren yoksa olanlarda pahalı diyorsa pek secenek yok gibi

Canım cari hesap bölümünde en altta,yazı halinde demin girdim kapalı sayfa açılınca yazıcam aynen,mail e hemen cevap vermezler öyle bi durum olduğunda,yatırabildiğin kadar erken yatırcaksın,sabah saat 10 dan önce yatırmalısın,sonra arayıp çekilmesini iste en hızlısı bu neyazıkki geciktirdiğin zaman hep ay nısını yapıyolar,sıkma canını çok yüksek değil faizler.

Canım today'ın kokusu tıpkı hanımeli çiçeği kokusu gibi hatta bu kokuyu birinde duymuştum bulana kadar canım çıktı ama öğrendim süper bi koku hanımeli gibi kokuyosunuz:) ama ungaro'da denemeğe değer kokulardan..benim favorilerim bunlar.

yani ben todayı yazın kışın da ungaroyu kullanıorum iki parfüm today hanımeli gibi yazın çiçeksi bi koku ungaroda biraz ağır kışın kullanabileceğim kokulardan deneyin derim

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim çokk..ben parayı yatırdım zaten 4 gün geç yatırdım sorunum hala çekilmemiş olması ve aslında şu an 11 gündür yatırmıyorum görünmesi..mail de attım da bir de sitede şöyle bir şey gördüm bayram nedeniyle yatıramayan arkadaşın da işine yarar belkieğer iş bankasında otomatik ödeme hesabı varsa) Temsilci numaranızın ilk 6 hanesinden sonra bir boşluk bırakıp T yazın (0532) 7523322'ye gönderin, geciken borcunuz otomatik ödeme talimatı bulunan ış Bankası hesabınızdan otomatik olarak denensin. Örnek: 100110 T

ayrıca

Faturanızın son ödeme tarihinde hesabınızda gerekli miktar bulunmuyorsa; borç bakiyesini tamamladıktan sonra Müşteri ıletişim Merkezi Yetkilisi'ne gerekli bilgiyi aktararak hesabınızdan çekim yapılması talebinde bulunabilirsiniz.
müşteri iletişim merkezi teli 212) 4731111
yarın bu telden de arıycam..

Son düzenleme:

bende yarın yatırmam lazım bayramdan önceydi günü ama baktım. sonraki iki faturam var birde onlar az miktarllar ve onlarda son ayın 1 i yazıyor yarın . yani ilk önce geçeni ödesem öbürlerini sonra ödesem olurmuki..

yaa ben kredi kartı numaramı verirken hangi akla hizmet bilmiorum ama taksitli istemşiim ödemeleri, taksitle uğraşmak istemiyorum nası çevirebilirim bunu yaa bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…