Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar ankaradayım ben bu katoloğun bi de indirimli katoloğu oluyor ondan bişeyler isteyeceğim de kimseyi bulamadım ankarada oturan ve bana yardım edebilecek birisi var mı varsa acil cevap bekliyorum

Canım zaten gönderecekleri varsa gönderirler,benim 12.kampanyadan gelmeyen rare gold larım hala gelmedi,5-6 kez siparişim geldi hala yok yani siparişin yoksa boşa para harcama sen bilirsin.

kızlar avonda bss olanlar ne olur acil işe başlıycam ama çok tereddütlerim var 5 yıllık işimi bırakıyorum işim rahattı ama parası azdı avonda nasıl çok kafam karışık yardım ne olur....!!!!

önemli

stokta olmayıpta gelmeyen ürünler için
ovonu telefonla arayıp
stok bilgi durumunu ögrenip
eger stopta varsa gönderin dediginiz zaman
ucretsiz kargo ile adresinize gönderiyolar
kendinizi sıkıntıya koyup tekrar tekrar sipariş vermenize gerek yok kızlar bilginize

valla bss nin kazancı güzel fakat bence işi çok zor kendine özel hayatı bence çok azalıyor vede insanlarla ugraşması gerektıgı ıcın cok sabırlı olması gereklı Avonun ıstedıgı kotaları yaparsada kazancı guzel

merhaba ben de avona yeni üye oldum ilk kampanyamda takım öncüsü olmayı başardım. ben de rondoyu alacağım galiba. inşallah böyle gider kızlar...

arkadaşlar ankaradayım ben bu katoloğun bi de indirimli katoloğu oluyor ondan bişeyler isteyeceğim de kimseyi bulamadım ankarada oturan ve bana yardım edebilecek birisi var mı varsa acil cevap bekliyorum

indirim kataloğundan sipariş olduğunda ilk kampanya başladığı an girersen geliyo ürün 2.güne bile kalmıyo ki kampanyanın yarın son günü birine ulaşsan da sipariş vermek çok zor olur ama ihtiyacını belirtirsen sana elinden o üründen olan biri yardım edebilir...

bademli balsam kuru saçlar için şampuan ve kremden sonra uygulamak için saçın yumuşamasında faydalı,kuru saça uygulanmasını önermiyorum..fiyatı k.14 de 5.60.
yeşil kapaklı olan iseo da bakım kremi yıpranmış saçlar için şampuan sonrası kullanıldığı gibi,kuru saça da kullanılıyor,diğerine göre bi nebze daha iyi saçtaki sonucu...sanırım fiyatı k.14 de 3.90

ve dikkattt!!!!!!!!!
k.14 de stoklarla sınırlı denen birkaç ürün var onlardan siparişiniz varsa hemen ilk anda girin siparişlerinizi ,internetten yoğunluk sebebiyle sorun yaşarsanız tel.ile verebilirsiniz uzun sürüyo ama herkes uğraşırken siz halletmiş olursunuz,stoksuzluk da yaşamazsınız.....

k14 de tek ürün var galiba stoklarla sınırlıdır denen. bende akşam 8 de vermeyi düşünüyorum geçen sefer çok kötü yaşadım stoksuzluk olayını. bakalım netten verebilirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…