Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

valla ben hiç sormuyorum parayı yatırırken ne kadar yatırcaksam veriyorum hesaba yatırıyolar ertesi günde hesabtan avon çekiyo zaten faizide bi sonraki faturaya ekleniyo
benim aklımı kurcalayan geç yatırsam da avon hemen parayı çekiyor mu yoksa bir sonraki hesap kesim tarihi mi deniyor artık o tarihte yani bundan sonraki siparişimi yatıracağım zaman mı alıcak parayı..faiz olayı hangi güne kadar işliyor o beni düşündürdü..bilginiz var mı bu konuda ?

yatırım hemen çekiyo beklemiyo bi sonraki faturayı ,faiz olayıda sanırım bi sonraki faturaya işleniyo benim öle olmuştu

geç yatırılırsa sorun oluyormu gerçekten diyelim son ödeme tarihi gecen iki tane var ve birini önce yatırsak da oluyor mu?

ya bılıorum musterı temsılcısı gelıo ama bı kere denedım dönen olmadı bende bıdaha yapmadıma.s

Son düzenleme:
selam kızlar...aranızda yeni sayılırım,istanbulda avon satıcısı olan arkadaşlar bana özelden msj atabilir mi? çünkü avondan bi parfüm almak istiyorum ama çevremde hiç temsilci yok ,yardımcı olursanız sevinirim..

ya faturamınson günü bayramdan önceydi tam arifeydi. bayramdansonra yatırıcam artık olurmu...

Kızlar herkese iyi bayramlar,öncelikle şu faturayı geciktirenler merak etmeyin faiz çok değil ama yinede çabuk yatırmakta fayda var,iş bankasından talimatınız varsa paranız daha çabuk çekiliyor,yada cari hesap bölümünden en altta buton var ona basarsanız talimat vermiş oluyosunuz iş bankasıysa tabi.Ama ziraatse biraz zaman alıyor,iş bankası ziraata göre daha çok kontrol ediyor hespları ama iş bankasında yıllık işlem bedeli var 25-30 lr,ziraatta yok kızlar bilginiz olsun.Birde yatırdığınız zaman arayıp avonu çekilmesini isteyin gecikmiş faturaysa tabi oazaman çabuk çekiliyor canlarım.
Özlemcim sende bayramdan sonra yatır bişey tutmaz merak etme canım.

Avonun sitesinden form doldurursan sana en yakın temsilciyi yönlendirirler tatlım...ama bu sitedeki arkadaşlarımızlada görüşebilirsin tabi... (=

canım bende menmunum onlardan.

ayrıca alışverş yabtıım kişiye bir sonrakı ayın katalogu geç gelıormuş dun sordm daha gelmedi ddi bnde burdan öğrenmek istemştm ama yasakmış nse..

Canım,en iyleri 2 bayan 1 erkek perceive 58 lr
2 celebre 1 tane black suede touch 51.50
parfümlü roll-on lar 3 tane 12
Anew reujvanete yani 30+ seti 49lr
Gliserinli el kremleri 3 tane 12lr yani tabi daha çokta en öne çıkanları bunlar canım merak ettiiğn bi ürün varsa söyle sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…