- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.561
benim aklımı kurcalayan geç yatırsam da avon hemen parayı çekiyor mu yoksa bir sonraki hesap kesim tarihi mi deniyor artık o tarihte yani bundan sonraki siparişimi yatıracağım zaman mı alıcak parayı..faiz olayı hangi güne kadar işliyor o beni düşündürdü..bilginiz var mı bu konuda ?
valla ben hiç sormuyorum parayı yatırırken ne kadar yatırcaksam veriyorum hesaba yatırıyolar ertesi günde hesabtan avon çekiyo zaten faizide bi sonraki faturaya ekleniyo
benim aklımı kurcalayan geç yatırsam da avon hemen parayı çekiyor mu yoksa bir sonraki hesap kesim tarihi mi deniyor artık o tarihte yani bundan sonraki siparişimi yatıracağım zaman mı alıcak parayı..faiz olayı hangi güne kadar işliyor o beni düşündürdü..bilginiz var mı bu konuda ?
arkadaşlar herkese evet iyi bayramlar...
avon pur blanca blush ı arıyorum..nasıl temin edebilirim ,yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler...
bişey sorucam ank batıkentte avon satan varmı bıde kampanya 14 katologunu resımlerını gonderebılcek varmı ınt dede yokmafoldumben
Cicibela1 tatlım Avona iletişimden mail at böyle böyle oldu diye onlar sana geri dönerler...
tamam cnm bı denıyım gercı bayram bıtene kadar donen olmaz sanırım :uhm:
ya faturamınson günü bayramdan önceydi tam arifeydi. bayramdansonra yatırıcam artık olurmu...
selam kızlar...aranızda yeni sayılırım,istanbulda avon satıcısı olan arkadaşlar bana özelden msj atabilir mi? çünkü avondan bi parfüm almak istiyorum ama çevremde hiç temsilci yok ,yardımcı olursanız sevinirim..
avon perfect tone cıkmadan onc e bir tane berraklastrıcı krem vardı cok guzeldi elinde olan varmı ??
kızlarrr bişe sorucam katolog 14 te son sayfadaki kampanyalı el kremleri nası kullanan varmı
kendim için sipariş edicem 3 adet.
bide geçen katologtaki altın içeren krem süper ötesi anneme aldım her gece bende yatarken sürüorum cildim hiç olmadığı kadar güselleşti tavsiye ederim sizlerede...
ayrıca alışverş yabtıım kişiye bir sonrakı ayın katalogu geç gelıormuş dun sordm daha gelmedi ddi bnde burdan öğrenmek istemştm ama yasakmış nse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?