• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bir soru sorucam size kaydirigubbakcemile4
1.yılbaşı kataloğunda skin soft'um ağda bantları ve roll on'u var
2.kütikül giderici kompleks var 15 ml
bu ürünler hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
almayı düşünüyorum da kaydirigubbakcemile3

kızlar bir soru sorucam size kaydirigubbakcemile4
1.yılbaşı kataloğunda skin soft'um ağda bantları ve roll on'u var
2.kütikül giderici kompleks var 15 ml
bu ürünler hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
almayı düşünüyorum da kaydirigubbakcemile3

Canım,ağda bantlarını kullanıyorum güzel bence,ama roll-nu önermem bende merak ettim aldım hiç beğenmedim hem işe yaramıyo hemde çok leke bırakıyo,onun yerine parfümlü roll-on lar da indirimde onu öneririm hem etkili hem mis gibi parfüm,skın soft un,
ağda bantları,tüy dökücü kremi,bronlaştırıcı nemlendiricisi var bende diğerleri hakkında bişey diyemem.

Canım,ağda bantlarını kullanıyorum güzel bence,ama roll-nu önermem bende merak ettim aldım hiç beğenmedim hem işe yaramıyo hemde çok leke bırakıyo,onun yerine parfümlü roll-on lar da indirimde onu öneririm hem etkili hem mis gibi parfüm,skın soft un,
ağda bantları,tüy dökücü kremi,bronlaştırıcı nemlendiricisi var bende diğerleri hakkında bişey diyemem.
peki canım şunu da anlamadım şimdi kutuda 10x yazıyor yani bu 10 tane birbiriyle yapışık 2 bant,yani açınca toplamda 20 bant mı
yoksa açılmış hali ile ayrı ayrı 10 bant mı
çünkü ona göre sipariş edeceğim

kendi sayfan varsa ordan temsilci işlemlerine gir ordanda kredi kartı güncellemeye girip alt tarafta taksit secenegindeki işareti kaldırıp tamam dediğinde tasitli ödemen iptal olur

kızlar birşey soracam benim k12 den full speed gelmedi o ellerinde varmış k13 ten yarısından fazla ürünüm gelmemişti bende kendim 75 tllik ürün verip gelsin die düşünüyordum mail attım avona stoksuzluk çalışmaları dewam ediyormuş sipariş versem ürünlerim gelirmi acaba

kızlar sitede sorun var herhalde.yazdığım mesjlar gitmiyor.avon kids çocuk şampuanı allerji yaparmı?

arkadaşım çocuğuna istedi.birde şu perceive paketinde stok için alsammı?stok yapmak için neler öneriirsiniz?

ben de sac bakım ürünü arıyorum aklımda ıkı tane urun var

bir tanesı yesıl kapaklı durulanmayan bakım kremı

dıgerı de bademlı balsam ,

sizce hngısi ,veya bunların dısında hangısı olur ..fıyatları nedır kızlar..

Bugün siparişlerim geldi kızlar

ben k14 ü beğendim açıkcası.

Eşime ungaro alıcam.Geçen kendime women of eart aldım kokusunu daha önce bilmiyordum ama çok hoşuma gitti.Keşke katalogdan kalkmasa.Bu katalogdan sonra kalkıyormuş.Bundada indirimde değil.

Ben mail attım avona hediye limitleri yüksek diye .

Aslında bu katalogdan almak istediğim çok şey var :)))

Son düzenleme:
Sumak çevrende temsilci varsa Bademli balsamın numunesini isteyebilirsin canım.

bana siparişlerimle göndermişler.
En çok ürün alan müşterime vermeyi düşünüyorum denemesi için.aslında bende çok merak ediyorum :Pp

Kızlar bu 3. siparişim olacak.3. siparişte hediye neydi acaba? Parfüm 4. siparişte geliyordu galiba?

Aslında hangi siparişe ne hediye geliyordu geçmiş sayfalarda yazılmıştı ama site yavaş ve geçmişe göz atamıyorum.

Kızlar 3. siparişin hediyesi ne geliyordu?Bilenler..

Aslında hangi siparişe ne hediye geliyordu geçmiş sayfalarda yazılmıştı ama site yavaş ve geçmişe göz atamıyorum.

Kızlar 3. siparişin hediyesi ne geliyordu?Bilenler..

slmmmm
3. siparişte canlandırıcı gündüz kremi,(185 tl üstü olursa)
4.siparişte soft musk parfüm(200 tl üstüne )sositososito

Arkadaşlar bi sorum olucaktı.Ben yeni temsilci oldum.Gerçi henüz imzaladığım temsilci formu teslim edilmedi ama.Elimde sadece katalog 14 var.Bu katalogtan siparişlerimi temsilcim vericek.Belli bir limiti aşarsam hediye söz konusu oluyormu?Birde nasıl hediye alıyoruz.Bunları sorucaktım.Şimdsiden teşekkürler

Arkadaşlar bi sorum olucaktı.Ben yeni temsilci oldum.Gerçi henüz imzaladığım temsilci formu teslim edilmedi ama.Elimde sadece katalog 14 var.Bu katalogtan siparişlerimi temsilcim vericek.Belli bir limiti aşarsam hediye söz konusu oluyormu?Birde nasıl hediye alıyoruz.Bunları sorucaktım.Şimdsiden teşekkürler

ilk siparişinde 145 tlyi geçersen göz makyajı temizleme sütü gönderiolar siparişinle birlkte gelioo..kaydirigubbakcemile2

Back
X