- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.581
Canım,en iyleri 2 bayan 1 erkek perceive 58 lr
2 celebre 1 tane black suede touch 51.50
parfümlü roll-on lar 3 tane 12
Anew reujvanete yani 30+ seti 49lr
Gliserinli el kremleri 3 tane 12lr yani tabi daha çokta en öne çıkanları bunlar canım merak ettiiğn bi ürün varsa söyle sevgiler.
çk tesekkr ederm bilgilern için
peqı makyaj urunlernde neler var acaba indrmde olan ??
benim iş bankasında otomatik ödeme talimatım var..şimdi netten kontrol ettim sadece 4 gün geç yatırmış olmama rağmen 10 gün geç yatırmışım görünüyor ve salı gününden beri para çekilmemiş..Ben o butonu göremedim cari hesap sayfamda yok şu an öyle birşey bayram diye de olabilir bilemiyorum ben de görünmüyor..Maili hangi adrese atabilirim, sitede hiç mail adresi bulamadım??Kızlar herkese iyi bayramlar,öncelikle şu faturayı geciktirenler merak etmeyin faiz çok değil ama yinede çabuk yatırmakta fayda var,iş bankasından talimatınız varsa paranız daha çabuk çekiliyor,yada cari hesap bölümünden en altta buton var ona basarsanız talimat vermiş oluyosunuz iş bankasıysa tabi.Ama ziraatse biraz zaman alıyor,iş bankası ziraata göre daha çok kontrol ediyor hespları ama iş bankasında yıllık işlem bedeli var 25-30 lr,ziraatta yok kızlar bilginiz olsun.Birde yatırdığınız zaman arayıp avonu çekilmesini isteyin gecikmiş faturaysa tabi oazaman çabuk çekiliyor canlarım.
Özlemcim sende bayramdan sonra yatır bişey tutmaz merak etme canım.
saol canım..temsilci girişi yapınca anasyfada avon a sor diye bir bölüm war...oraya gir
orda en altta bize ulaşn war küçük yazar digerlerine göre...ordan ulaşabilrsn....
Super full maskara 10 tl
Pro-to-go rujlar 11 tl
Çift uçlu göz kalemleri 7 tl
Yıldız şeklinde rujlar 6 tl
Tekli göz farları 7 tl
valla ancak şimdiye kadar 100 tl satışım var.Biraz daha artar inşallah bikaç kişide daha var kataloklar bu hafta bakalım sipariş olur inşallah
soft muskı ben de arkadaşımda çok beğenip almıştım..onda çok kalıcıydı ,arkadaşım açık buğday tenli..sanırım açık tenlilerde daha kalıcı duruyor..far away de çok güzel ama ben de o da kalıcı durmadı...yani açık tenli isen bu ikisini de alabilirsin hem kokuları güzel hem kalıcı olur..bir de simple elementin mavi renkli kokusunu da çok beğeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?