Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çk tesekkr ederm bilgilern için

peqı makyaj urunlernde neler var acaba indrmde olan ??

pro go to rujlarn tasarımı değişr heralde çok satılan bi ürün yoksa ..bakalım 14ün siparişleri gelince görcez panoramamzda

benim iş bankasında otomatik ödeme talimatım var..şimdi netten kontrol ettim sadece 4 gün geç yatırmış olmama rağmen 10 gün geç yatırmışım görünüyor ve salı gününden beri para çekilmemiş..Ben o butonu göremedim cari hesap sayfamda yok şu an öyle birşey bayram diye de olabilir bilemiyorum ben de görünmüyor..Maili hangi adrese atabilirim, sitede hiç mail adresi bulamadım??

temsilci girişi yapınca anasyfada avon a sor diye bir bölüm war...oraya gir

orda en altta bize ulaşn war küçük yazar digerlerine göre...ordan ulaşabilrsn....

valla ancak şimdiye kadar 100 tl satışım var.Biraz daha artar inşallah bikaç kişide daha var kataloklar bu hafta bakalım sipariş olur inşallah

kızlarrrr bi kaç şey danışmak istiyorum size...
bu soft musk die bi parfüm var ya onun kokusu nası bilen varmı
geçen katologtan true glow aldm o nalet bi parfüm öle yaa testerı harikaydı 2 gün gitmedi kokusu bileğimden,ama parfümünü sıkmamla kokusunun gitmesi aynı anda oluo gün içinde defalarca sıkmama rağmen koku denen bişey yok bana öle gelio zannettim ama arkadşım ve kuzenimde aynı sorunla karşılaşmış,acaba indirimde olan parfümlerin esanslarında bi oynamamı yapılıo?
yılbaşı kotoloğunda önereceğinz ürünler varmı önceden kullandığınız?

soft muskı ben de arkadaşımda çok beğenip almıştım..onda çok kalıcıydı ,arkadaşım açık buğday tenli..sanırım açık tenlilerde daha kalıcı duruyor..far away de çok güzel ama ben de o da kalıcı durmadı...yani açık tenli isen bu ikisini de alabilirsin hem kokuları güzel hem kalıcı olur..bir de simple elementin mavi renkli kokusunu da çok beğeniyorum..

teşekkürler cnm
farawy kullandım inanılmaz ağır bi kokusu var,avondan okadar çok parfüm aldım ki,ama sadece perceive ve faraway çok kalıcı geldi bana,dierleri yalan yani,,buyrunnnnnnnnn
bide kremleri falan hiç kalıcı deil çilekli duş jeli ve çilekli losyon aldım duş jelinn kokusu hemen gidio zaten vücut kremide hiç kalıcı deil,buram buram kokmk istedim ama sonuç hüsran..
dün body shoptan vanilyalı vücut kremi aldım duştan sonra sürdüm parfüm sürmüpş gibi buram buram kokuo hala,avonla arasındaki farkı anladm yani,ucuzun etin yahnisi olayıı,kalite yok bazı ürünlerinde,boşa para yaniii..:a015:

ten uyusumu tatlm ya..
ben wish of love celebre yi falan yıllardır severk kullanırım..kıyaftm yıkandıgında bile kokuyor bazen düşün..ben arkadaşlarıma saka yapıosunz falan diyorum hatta..

ama kiminde saniyede uçar koku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…