Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben 13.ün panoramasındaki joanne çantayı aldım çok hoşuma gitti ön tarafı fermuralı bol gözlü olan. şimdi de aldığım çanta k.14 de arkadaşlar katalogda yani...

Çokda aman,aman indirimler yok.parfümler indirimde olacak deniliyordu

kaç parfüm varki indirimde.takılar, desen daha geçen ayki takılar ben daha farklı bekliyordum...

valla bende beğenmedim 14. katoloğu.Perceive fiyatı güzel, anew 30+ paket 50 lr,roll on lar gene 3lü indirimde,el kremleri 3 tane 12, falan yılbaşı katoloğu güya,bugün siparişim geldi içinden 3-4 tane poşet çıktı,kendilerini geliştirecekleri yere poşet cimriliğine giriştiler delircem yaa et poşetne koyucam heralde,ürünlerim daha eksik defalarca mail attım,yok.
Kızlar bence şikayetlerimizi iletelim mesala en önemlisi limiti yüksek buluyorum ben,bu cimrilikleri tavana vurdu zaten aynı konuda uzlaşıp mail falan atalım.

benimde kepege karsı etkili şampuanım gelmedi istemiştim ama evet poşet sayılı az geliyorbirkac tanede büyük poşet çıktı bu sefer keşke hep bu poşetlerden olsa öbürü baya küçük ya

evet canım uzun olanı 35 yani yaglı mı karmayamı kuru cildemi tavsiye etmeliyim

Canım bu ürünlerde karma,kuru vs diye ayrım gözetmeden yaşlarına göre tavsiyede bulunabilirsin çünkü bunlar yaşlanan cildin toparlanması,yada,kırışıklık,vs.için cildin yaşlanmasını asgariye indirmek için kullanılan ürünler sen daha çok sorunlarına göre ürünleri önerebilirsin,mesala sıkılaştırıcı mı ihtiyacı var,mimik çizgilerimi var,gibi...
Güzellik uzmanları 25 yaşından sonra bu tür kremleri öneriyorlar,en önemlisi cildi temiz ve nemli tutmak ,anew serisinin nemlendiriciliğide çok güzeldir.

Benim kargom çarşamba gün gelmişti...
Hiç eksiğim yok...poşet sayımda oldukça fazla ...
Hediylerde idare eder işte...
Ama olmuycak böyle...Avona mail atalım kızlar...şu hediye limitlerini düzeltsinler artık...

ben şikayatimi bildirdim herkes yapsın ki sonuç alalım.

Kargodan fazla poşet çıkmasını istiyorsanız internetten sipariş verdiğinizde kaç müşteri için olduğunu soran bir yer var oraya kaç müşteriyse 1 veya 2 fazlasını söyleyin. Eğer müşteri sayısı girmezseniz 3-4 poşet yolluyorlar

Benim poşetlerim zaten çok fazla geliyor sizde niye az oluyor acaba...?
Ürünleri dağıttıktan sonra elimde poşet kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…