- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.381
ben bugün akbanka gittim. direk havale hesabı dedim 20 liralık işlem bedeliniz var dedi,ayrıldım bankadan.benim maksimum kredi kartım var internet üzerinden ödeniyormu acaba bi bilginiz varmı
huhu güzel avon temsilcileri !
Size bir iki sorum olacak.
katalog 13 ün teklifleri ne zamana kadar geçerli ? katalog 14 te Far Away isimli bayan parfümü indirime girmişmi ?
inşallah girmiştir. girdi ise kaç lira olmuş ? Şimdiden öğrenmek istiyorum...
Cevap ve ilginiz için çok teşekkürler ! a.s.
30.40 far away fiyatı indirimde yaniyerimseniben
ben percive almayı düşünüyordum çok güzel koku ama kalıcı değil ya hemen uçuyor
katalog 13 ne zamana kadar geçerli ?
Arkadaşlar bu kampanya 13 le gelen küçük ince bir indirim broşürü kitapçığı vardı.yüzde 70 indirim yazıyordu galiba üzerinde.onda köpük rujlar vardı sanırım fiatı 6 küsürdü onların içinden metallic blush olanın kodunu verebilirmisiniz bana.şimdiden teşekkürler.
kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana
ben percive almayı düşünüyordum çok güzel koku ama kalıcı değil ya hemen uçuyor
canım bende kullanıyorum eğer sürekli kullanırsan çokk kalıcı şimdi roll nu var aldım oda çok güzel set olarak kullanabilirsin 14 te indirimdeymiş bekliyorum.
kızlar ütfe yardımcı olur musunuz bende yeni üye oldum fakat hiç üyeliğimle ürün almadım burda bir kadının dükkanı var ondan alıyorum geliş fiyatına bu ayda alışveriş yapmassam iptal olacak üyeliğim sipariş yaparsam faturayı ödemek için bir de havale parası mı ödeyecem ptt ile olmuyor mu ne yolla para ödeniyor havale ücreti bize mi ait???????????
kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana
ben dün görünce 14 kataloğu hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur -tatlicadiarzu-
indirimler hiçte süper değil hele hediye limiti şok etti-tatlicadiarzu
-ufacık bi ronda için 540 tl çooookkkkkk fazla..........
bende otomatik ödeme talimatı verdim ilk faturam 3 aralığa ertelenmiş bakalım memnun kalacakmıyım.kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana
Bu şekilde yaptım canım söylediğin gibi.ınşallah sorun olmaz.bende tc ziraat bankasından hesap açtırdım ordanda otamatik ödeme verdim
hesapta para oldugu sürece hiç problem yok
tıkır tıkır ödeme günü gelince alıyo avon
2 hafta mı bu kampanya.ne kadar azzzzz4 aralık yazıyor canım
kızlar ben bu ayın katalogunu hiç beyenmedim.k14 ü yani:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?