- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.361
Bence arkadaŞlar fazla ÜrÜn almayın elİnİzde kalır ÇÜnkÜ yılsonunda İndİrİmler fazla oluyo bİde temsİlcİ sayısı arttı.tabİ bu benİm fİkrİm
bende de öyle oluyo. internetten verilen siparişler yazan yere girdigin de görüntüle yazan yere tıklıyorsun orada takvim gibi bişe var hangi tarihler arasında sipariş verdiysen ona göre tarihi ayarlıyorsun o zaman çıkıyor toplam siparişin. acaba anlatabildim mi.CADIARZU[/QUOTE
süper anlatmışsın canım çok teşekkürler.evet dediğin gibi yaptım siparişi vermişim.a.s.
rica ederim canım. bende sorun yaşamıştım bu konuda kurcalaya kurcalaya ögrendimzemuszemus
bugün kampanya 12'nin faturasını ptt ile ödedim. şimdi avonun int sitesinde cari ödeme kısmı açılmıyor. bu genel bir sorun mu?
kızlar ütfe yardımcı olur musunuz bende yeni üye oldum fakat hiç üyeliğimle ürün almadım burda bir kadının dükkanı var ondan alıyorum geliş fiyatına bu ayda alışveriş yapmassam iptal olacak üyeliğim sipariş yaparsam faturayı ödemek için bir de havale parası mı ödeyecem ptt ile olmuyor mu ne yolla para ödeniyor havale ücreti bize mi ait???????????
arkadaşım ben eşimin maaşını aldığı bankadan havale yapıyorum. havale ücreti kesilmiyor. (eşimin işyerinin banka ile yaptığı sözleşmede hiçbir şekilde havale ücreti alınmayacak diyormuş) eşimin hesabından işbankasına havale yapıyorum. açıklamasına da .....-. nolu temsilcinin avon ödemesi diyorum. faturalarımı bu şekilde ödüyorum. sadece ödeme süresi 15 gün oluyor. onun dışında hesap işletim ücreti veya havale ücreti ödemiyorum.
ben bugün akbanka gittim. direk havale hesabı dedim 20 liralık işlem bedeliniz var dedi,ayrıldım bankadan.benim maksimum kredi kartım var internet üzerinden ödeniyormu acaba bi bilginiz varmı
canım ben kredi kartıyla hiç ödeme yapmadım. ama internetten baktım kredi kartıyla ödeme yapılıyor. hatta maksimuma taksitte yapılıyor. netten sipariş veriyorsan temsilciye özel bölüme gir, ordan da kredi kartı güncelleme formu var. oraya girip kredi kartı numaranı, hesap kesim tarihini falan yazman gerekiyor. eğer istersen taksit seçeneği var orayıda işaretleyebiliyorsun.
rica ederim canım. umarım yardımcı olabilmişimdir.teşekkür ederim canım.eşim gelince dediğn gibi internet üzerinden deneyeceğiz.inşallah becerebiliriz.ilgin için tekrar teşekkür ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?