Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba arkadaslar
su hedıye lımıtı oranını gercekten konusalım.bu onemlı o kdr satıyoruz hem cok lımıtlı hemde dandırı hedıyeler yolluyorlar.hdı lıste yapalım kımler avona bızımle mesaj atmak ıster bu konu hakkında??

1-maviyesil1999

bana önceki yıllarda baya poşet gönderiyorlardı ama son bikaç aydır poşetleri dediğiniz gibi çok az gönderiyorlar,boyutları da küçük ve hatta çok kalitesiz, banyo köpükleri falan alanlar oluyor onları koyunca hemen yırtılıyor..utanıyorum o poşetleri vermeye..rezil oluyorum..o kadar alışveriş yapıyorlar düzgün poşet vermek istiyorum ben de..

aynen herkese katılıyorum,ben maillerimi hergün atıyorum nerdeyse,acuk birikelimde bir gün belirleyip bombardımana tutalım ama ben 70 lr limitininde düşmesi taraftarıyım bazen az oluyo yada exstradan sipariş geliyo hadiii doldur doldurabilirsen,bu arada bugün bana 13.katoloğu göndermişler panoramayla bayramımı falan kutlamışlar .

kızlar ben bu avonu bırakcam dedim ama bırakamadım şimdi ne sorcam size ben k-13 den anew 30+ 2 tane krem siparişi verdim tanımıyorum alanı kataloğu yolladım istemiş neyse iki krem 90 küsür yapıyo siparişler geldi yeni katalogda geldi bide bakarımki yılbaşı kataloğunda 4 tane anew30+ yaş serisi 49 lira hiçç haberim yoktu böle bişeyden şimdi yeni kataloğu yollayamadım kadına sizinde başınıza böle bişi geldimi

en arkada 3 tane el kremi 12 lira ondan var siparişim canım kaydirigubbakcemile5

14. kataloğu hiç beğenmedim. fiyat olarak nerdeyse hiç indirim yok. hem bu katalogdan sonra birsürü ürün kalkıyor bakalım yerine ne gelecek 15. katalogda :1closedeyes:

organiksheker yanlışlıkla senin mesajını alıntılamışım kusura bakma canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…