Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar süpersnz benim daha 13 ten yok hiç siparişim siz 14 e geçmişniz Allah artırsın vallaa
darısı başımaaa

ben şimdi k13 katologundan verdim siparişi 438 tllik geliş fiyatına verdiğim i.in bu kadar çok sattım inş ürünlerimin hepsi gelir

kızlarrr bişe sorucam size benim avonda bu 2.ayım, katolog 13 ten 233 tl sattım rimel hediye geldi
kampanya 14 tende şimdilik 210 tl lik sattım bu fiyatla hediye yine rimelmi gelicekk???

avona hedıye ve lımıtı için toplu maıl gondermek ısteyen temsılcıler
1-maviyesil1999
2-nzl-erl
3-corummelek
4-alleme
5- beautiful_girl
6-fatunuz
7-ozlem71

birde kimin yazdıgını unuttum ama siparişte müşteri sayısını girsenizde ister 10katını söleyn değişen birsey olmuyor...eger siparişiniz 100üründen olusuyorsa bunun %25i miktarında poşet yollanıoyr yani 25poşet...

hadi rondoya yaklaşmıssın alırsın umarm sende...

benim gözüm süpürgede yaa...ah 1.250 falan olsa alırdım kesin ama 1.590 zor gibi geliyor

indirim broşürü çok çabuk tükendi ya ilk gün girdim siparişimi ancak gece 2.30da kabul etti site..devamlı hata verdi..150tllik siparişim yalan oldu indiirm broşüründekiler tükndigi için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…