• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben bugün akbanka gittim. direk havale hesabı dedim 20 liralık işlem bedeliniz var dedi,ayrıldım bankadan.benim maksimum kredi kartım var internet üzerinden ödeniyormu acaba bi bilginiz varmı

bende tc ziraat bankasından hesap açtırdım ordanda otamatik ödeme verdim
hesapta para oldugu sürece hiç problem yok
tıkır tıkır ödeme günü gelince alıyo avon

huhu güzel avon temsilcileri !

Size bir iki sorum olacak.

katalog 13 ün teklifleri ne zamana kadar geçerli ? katalog 14 te Far Away isimli bayan parfümü indirime girmişmi ?

inşallah girmiştir. girdi ise kaç lira olmuş ? Şimdiden öğrenmek istiyorum...

Cevap ve ilginiz için çok teşekkürler ! a.s.

huhu güzel avon temsilcileri !

Size bir iki sorum olacak.

katalog 13 ün teklifleri ne zamana kadar geçerli ? katalog 14 te Far Away isimli bayan parfümü indirime girmişmi ?

inşallah girmiştir. girdi ise kaç lira olmuş ? Şimdiden öğrenmek istiyorum...

Cevap ve ilginiz için çok teşekkürler ! a.s.

30.40 far away fiyatı indirimde yaniyerimseniben

Arkadaşlar bu kampanya 13 le gelen küçük ince bir indirim broşürü kitapçığı vardı.yüzde 70 indirim yazıyordu galiba üzerinde.onda köpük rujlar vardı sanırım fiatı 6 küsürdü onların içinden metallic blush olanın kodunu verebilirmisiniz bana.şimdiden teşekkürler.

3975-2 metalli blush

kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana

canım bu işi yapacaksan bi hesap açtırp bankadan otamatik ödeme talimatı veriyosun,her ay sen yatırırsın onlar çeker,kredi kartınız varsa siteden gir bilgileri onlar düzenli olarak çeker ayrıca marak etme çok faiz işlemiyo.otmatik ödemenin bi zararı yok en iysi.

kızlar ütfe yardımcı olur musunuz bende yeni üye oldum fakat hiç üyeliğimle ürün almadım burda bir kadının dükkanı var ondan alıyorum geliş fiyatına bu ayda alışveriş yapmassam iptal olacak üyeliğim sipariş yaparsam faturayı ödemek için bir de havale parası mı ödeyecem ptt ile olmuyor mu ne yolla para ödeniyor havale ücreti bize mi ait???????????

hayatım sipariş verirken 75 altına 7.5 lra kargo alırlar avondan sen borcunu bankdan hesabın varsa otomatik ödeme talimatı verip ordan ödersin,yada garanti bankası paramatiklerden 2.10 karşılığı ödersin canım yada kredi kartıyla.

kızlar ilk faturamı ödiycektim bugün havale parası istediler 20 tl. otomatik ödeme talimatı da vermek istemiyorum.nasıl yapmalıyım yarın bu fatura yatmalı??fikir verirmisiniz bana

Canım unutmuşum sanada yazıyım,garanti bank paramatiklerden 2.10 karşılığı da ödemeni yapabilirsin.

kesinlikle en şık ödeme yöntemi kredi kartı:teytey:
2 kart girebiliyosunuz ve devamlı kartlara özel ödeme seçenekleri var;bazen 7 bazen 8 taksit bile oluyor bu ara maksimum 7 taksit ve 20 tl .lik bonus veriyo axess ise 14 ve 01 kam.8 taksit ve 30 tl. lik bonus veriyo bazen 1 ay erteliyo avondan haberler bölümünden kart kampanyalarını takip edebilirsiniz bence kart en kolay ve karlı yöntem:hooray:

kızlar k13'ten neler sipariş ettiniz?Ben Çanta,sonia küpe,ultra colour ruj pout,pata krem fondöten sipariş verdim.kaydirigubbakcemile3

ben dün görünce 14 kataloğu hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur -tatlicadiarzu-
indirimler hiçte süper değil hele hediye limiti şok etti-tatlicadiarzu
-ufacık bi ronda için 540 tl çooookkkkkk fazla..........

Benim için hayal zaten o limit.

bende otomatik ödeme talimatı verdim ilk faturam 3 aralığa ertelenmiş bakalım memnun kalacakmıyım.

bende tc ziraat bankasından hesap açtırdım ordanda otamatik ödeme verdim
hesapta para oldugu sürece hiç problem yok
tıkır tıkır ödeme günü gelince alıyo avon
Bu şekilde yaptım canım söylediğin gibi.ınşallah sorun olmaz.

4 aralık yazıyor canım
2 hafta mı bu kampanya.ne kadar azzzzz

kızlar ben bu ayın katalogunu hiç beyenmedim.k14 ü yani:umursamaz:

Bende onu görmek için heyecanlanıyordum.

Aslında bugün sipariş verecektim ama bi kaç kişi daha kataloğa bakmak isteyince pazartesi vericem artık siparişimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X