arkadaşlar bronz gümüş üye olmak üzere olanlar için diyorum mail atın sizde..aslında ben hediyemi kazandım diyebilirim ama yinede arkadaşlarım için attım..
durum su: geçen sene avon bu zamanlar bronz ya da gümüş üye olacaklara yardım amaçlı 500tllik satış yaptıysa 1000 , 1000yaptıysa 2000bin saydı..yyani yapılan alışverişin 2katı kabul edildi ve bronz olcaklar üyeliklerini aldılar işte..
bu senede aynısı yapılsın diye arkadaşlarım mail attılar bende attım şu tarz bişi yazmıstım cvp vermişlerdi ama biraz önce bidaa bunu attım..ne kadar çok dile getirirsek okadar ii olur
'' ''gecen sene bu zamanlarda 500tllik alışveriş yapanınki 1000tl ...yani yaptıgımz alışverşin iki katı sayılmıstı..
bu sene de öle birşey olcakmı
bronz üye olmak üzereyim ama 2kampanya kaldı..bu tarz birşey yeniden gerçekleşecekmi?
ve avon da ekonomik krizde sanırım limitler yükselmesine ragmen kazandıgımız hediyelerin kalitesi düşmeye başladı...demiştim..
''Degerli gorus ve onerileriniz ilgili Bolum Mudurlugumuze iletilmistir.''
denmişti..fakat bunun sonucu ne zaman belli olacak?kamapnya 12bitmek üzere k13 başlıcak nerdeyse ve siz bunun kesin sonucunu bize sölemezseniz hazırlıksız yakalanıcaz..
yapılmıcaksa bilelimki biraz daha ugraşalım yoksa o kadar emeğimiz boşuna olcak...! '' diye bugun tekrar yolladım :)