• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

heyyy temsilciler ....
madem hediye limitlerini yüksek buluyoruz(aynı fikirdeyim)öyleyse sesimizi biz değil avon duysun temsilci sayfamızdan şikayetimizi bildirelim birçok kişi bunu yaparsa dikkate alınabilir
birlikten kuvvet doğarmış...
bir elin nesi var iki elin sesi var..
.haydi temsilciler ..
.biz avonu memnun ediyorsak oda bizi memnun etmek zorunda benceeee

şiddetle katılıyorum sana verdikleri hediyeler çok basit şeyler. dışarda o hediyeler çok ucuz o kadar siparişe degmiyor.:1no2:

evet karton çantalar paralı..
işte bazen setler koyuolar falan yanında karton canta hediye ediolar..gene koymuslar ürün paketi ama pek güzel değil almıcam bu seferrr

kızlar.
haber veriyorum ben avona bildirdim şikayetimi...limitler yüksek hediyeler düşük şeklinde ...bakalım ne olacak.
bir de 4 ürüne 1 poşet şeklinde gönderiliyormuş,bi sitemde o konuda yaptım;4 ürün almayana şatış yapmayalım mı yada market poşetine mi katalım madem böyle bi kuralınız var öyleyse niye sipariş girerken müşteri adedi soruyorsunuz ...diye. baktım aradılar...anlatılar...şu ara poşet sıkıntısı yaşanıyormuş çok şikayet varmış bu konuda en kısa zamanda çözeceklermiş...demek ki şikayetlerin yoğunluğu çözüme yönlendiriyor .öyleyse herkes şikayetini bildirsin lütfennnn......

ben aynen böle mail atmıstım..market poşeyleriyle veriyororum diye..snra posetler biraz fazlalaştı kolimdeki ama genede yeterli değil...
evet üretici firmayla sorunlar varmıs stokta poşet azmış o yüzden fazla yollanamıyormus banada söylenmişti bu :)

arkadaşlar bronz gümüş üye olmak üzere olanlar için diyorum mail atın sizde..aslında ben hediyemi kazandım diyebilirim ama yinede arkadaşlarım için attım..

durum su: geçen sene avon bu zamanlar bronz ya da gümüş üye olacaklara yardım amaçlı 500tllik satış yaptıysa 1000 , 1000yaptıysa 2000bin saydı..yyani yapılan alışverişin 2katı kabul edildi ve bronz olcaklar üyeliklerini aldılar işte..

bu senede aynısı yapılsın diye arkadaşlarım mail attılar bende attım şu tarz bişi yazmıstım cvp vermişlerdi ama biraz önce bidaa bunu attım..ne kadar çok dile getirirsek okadar ii olur:D

'' ''gecen sene bu zamanlarda 500tllik alışveriş yapanınki 1000tl ...yani yaptıgımz alışverşin iki katı sayılmıstı..
bu sene de öle birşey olcakmı
bronz üye olmak üzereyim ama 2kampanya kaldı..bu tarz birşey yeniden gerçekleşecekmi?
ve avon da ekonomik krizde sanırım limitler yükselmesine ragmen kazandıgımız hediyelerin kalitesi düşmeye başladı...demiştim..

''Degerli gorus ve onerileriniz ilgili Bolum Mudurlugumuze iletilmistir.''

denmişti..fakat bunun sonucu ne zaman belli olacak?kamapnya 12bitmek üzere k13 başlıcak nerdeyse ve siz bunun kesin sonucunu bize sölemezseniz hazırlıksız yakalanıcaz..

yapılmıcaksa bilelimki biraz daha ugraşalım yoksa o kadar emeğimiz boşuna olcak...! '' diye bugun tekrar yolladım :)

teşekkürler aydınlattığınız için kızlar opuyorumnanaktan
benimde ilk siparişim olucak bu ay, sanırım 185 i geçtim ama hediyesi çok ucuz geldi bana yani rimel basit yaa,sanırım orflime da çok daha hediye geliomuş sositososito

kuzum 1.kamapnyanda 1.hediye geliyor..ne kadar yaparsan yap verdiği sınırı geçtikten sonra....
4.siparişte 200 yaparsan soft musk parfm veriliyor...diye hatırlıyorum

bu ay 30lu katolog almıstım..k13ten 900tl yaptım suanlık

yyeilyıl katologunuda 40lı alcam...

ve ucuzdan veriyorum ben..arada kaandıgım küçük hediyeleride hediye ediorum..

mesela 5makyaj temizleyiciyi 1er tane çok alışveriş yapan müşterilerime verdm..böylece memnun oluyolar daa fazla :)

Kızlar, şu poşet konusunda yazdıklarınızı görünce çok şaşırdım!
Bana okadar çok poşet geliyorki diğer aya bile yetiyor nerdeyse...

Back