• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu ay 30lu katolog almıstım..k13ten 900tl yaptım suanlık

yyeilyıl katologunuda 40lı alcam...

ve ucuzdan veriyorum ben..arada kaandıgım küçük hediyeleride hediye ediorum..

mesela 5makyaj temizleyiciyi 1er tane çok alışveriş yapan müşterilerime verdm..böylece memnun oluyolar daa fazla :)
yeni kampanya girdiğinde eski katalogları napıyosun atıyomusunkaydirigubbakcemilecanım..

evet banada az poşet gelmişti inşallah çogaltırlar ayrıca poşetlerin ebatı da biraz büyük olsa dahada iyi olur.kaydirigubbakcemile5

evet geçen sene yılbaşındaki katolog hem güzeldi hemde koliden çıkan poşetler kalın ve büyüktü...gene ööle birşey yaparlar sanırım :)

kızlar bende 3 yıldır avon satıyorum ama durdu işlerim geçen ay kendiliğimden verdim çok satan var bende indirimli vermeyi düşünüyorum bi ara takmıştım takımöncüsü oluyum d,ye 1 tane b,le üye bulamadım

kızlar biraz önce siparişlerim geldi.530 tl lik siparişwerdim geldiler fakat kolimden çıkan poşetler incecik ve ürünü koyduğunda yırtılıyor..adi bişey..hiiç öncekiler gibi deil we we we o kadar ürüne toplasan 7 8 tane poşet çıktı.. yetmedi.. ne pinti bu şirket yaaaa napıcam ben şimdi müşterilerime artık oriflame poşetine koyar weririm :p çok kızdım..mail atıcam şimdi:uhm::mymeka:

benim önceki kolilerimden bayağı fazla poşet çıkmıştı.ayrıca b.sorumlum da kendi poşetlerinden veriyordu.ama bu ayki poşetlerinde tıpkı hediyeler gibi kalitesi düşmüş.

küçücük parfümmü bile tartamaz durumda poşetler.:1no2:ne yapacağız siparişlerimizi

kese kağıdındamı dağıtıcağız:sm_confused:

waar kaç müşteri yaptığının butonuu.. 45 yaptım 7 8 poşet cıktı delleniyorum hala yaaaaa
Ben henüz kendim sipariş vermedim ya bilmiyordum.Ama buton olup da az poşet geliyorsa tepki olarak hiç Avon poşeti kullanılmayabilir :)
Kriz bahane bence daha fazla kazanalım diye düşünülmüştür.

en iyisi iş bankası..hiç sorun çıkmıyor..digerlerinde sorun çıktıgını duydum ama bilemem tercih meselesi :)
ah orda hesabım vardı yıllar oldu kullanmayalı.Kapanmıştır heralde.
Onu ben de duydum ama ilçedeyim tek banka da o.napsam ki.Pazartesi müdürüyle bir görüşeyim.

bende ziraatden ödedim. ikincide otomatik olarak ödeniyomuş yatırınca ...
İşte ziraatle ilgili şöyle duydum son ödeme 16 ise 2 gün önceden talimat vermek gerekiyormuş.Hemen online hesabından çekilmede sorun çıkıyormuş.Olmazsa 2 gün önveden hesap kesimi yaptırayım.

en kolayı kredi kartı bazen karta özel kampanyalarda oluyor bence en rahatı:kart
Cidden baktımda aksese baya güzel bi chip para geliyor.Ama aksesim dolu işte mobilyayı ordan çektirdim yazın.Şansa bak :1no2:
kızlar.
haber veriyorum ben avona bildirdim şikayetimi...limitler yüksek hediyeler düşük şeklinde ...bakalım ne olacak.
bir de 4 ürüne 1 poşet şeklinde gönderiliyormuş,bi sitemde o konuda yaptım;4 ürün almayana şatış yapmayalım mı yada market poşetine mi katalım madem böyle bi kuralınız var öyleyse niye sipariş girerken müşteri adedi soruyorsunuz ...diye. baktım aradılar...anlatılar...şu ara poşet sıkıntısı yaşanıyormuş çok şikayet varmış bu konuda en kısa zamanda çözeceklermiş...demek ki şikayetlerin yoğunluğu çözüme yönlendiriyor .öyleyse herkes şikayetini bildirsin lütfennnn......
bizde yazalım canım en kısa zamanda.
Limitler gerçekten yüksek.
benim bulunduğum ilçede zaten 2 kişi bu işi baya profesyonel yapıyordu.Allahtan biri gidiyor :))
Ee haliyle bana kimse kalmıyor.Allahtan öğretmen arkadaşlar var.

teşekkürler aydınlattığınız için kızlar opuyorumnanaktan
benimde ilk siparişim olucak bu ay, sanırım 185 i geçtim ama hediyesi çok ucuz geldi bana yani rimel basit yaa,sanırım orflime da çok daha hediye geliomuş sositososito
Rimel mi geldi sana?
Bana göz makyajı temizleyicisi geldi.
Evet basit bencede.evde zaten 2 temizleyicim var.Keşke banada rimel gelseydi :)))
Rimeli sipariş vererek almazdım.

kızlar ben baya sattım ya :) dua edin bana bitmek üzere limtm =)))
Hadi inşallah canım

ya bişey daha ben şimdi 200 ü geçtim sadece parfümmü göndericekler hediye olarak:umursamaz:
Ya ben 315 yaptım sadece 1 hediye geldi.yanlışın var galiba.

bu ay 30lu katolog almıstım..k13ten 900tl yaptım suanlık

yyeilyıl katologunuda 40lı alcam...

ve ucuzdan veriyorum ben..arada kaandıgım küçük hediyeleride hediye ediorum..

mesela 5makyaj temizleyiciyi 1er tane çok alışveriş yapan müşterilerime verdm..böylece memnun oluyolar daa fazla :)
Bende hediye edeyim bari.Zaten ihtiyacım yok.Ama en çok hediye alan kişi göz makyajı yapmıyo :))) Ne versemki,kendime aldığım roll on u henüz açmayacağım belki onu veririm.

valla az önce kolim geldi 300tllik siparişti baya bi ürün vardı 7poşet çıktı :) en az 35ürün var düşünnn :D
Bendede 10 çıktı.Yetmedi canım.
Bir önceki poşetten elimde vardı ona koydum.Temsilcimde elimde fazla percieve varmı diye sordu.Bugün ona verdim parfümü ama başka poşetler.kendisine telefonda söyleyeyim poşetim yetmedi sizinkinide koyamadım diye.Bak bu da cuk oturdu :)) Baya sözü geçen biri temsilcim.

Dün ilk teslimatımı yaptım.Pazarteside arkadaşların siparişlerini teslim edicem.Zevkli bir iş aslında.

Kızlar konuyla pek alakalı değil ama Kk da reklamını gördüm Jet Networking le de çalışan var mı aranızda?

Ben iç çamaşırı ile ilgili olduğundan çok beğendim ama bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
http://www.bayanlaraekis.com/

kızlar bende yeni üüye oldum ama kimseye birşy satamıyorum bende karımla kargo ve üyelik parası vermemek için burda dükkanı olan bir kadından alıyorum kadın geliş fiyatıyla veriyor bana kargodanda üyelik ücretindende kurtuluyorum bölece üyelik iptali kaç ay sipariş yapmasam gerçekleşir öğrenebilir miyim sizden

kızlar bende yeni üüye oldum ama kimseye birşy satamıyorum bende karımla kargo ve üyelik parası vermemek için burda dükkanı olan bir kadından alıyorum kadın geliş fiyatıyla veriyor bana kargodanda üyelik ücretindende kurtuluyorum bölece üyelik iptali kaç ay sipariş yapmasam gerçekleşir öğrenebilir miyim sizden

3kampanya girmessen iptal oluyor canım

3 ay üst üste sipariş vermessen iptal olur üyeligin

Aslında bi iki şey versen yine üyeliğin iptal olmaz.tabi iptal olması sorun olmazsa kadından almanda bir seçenek.

Ama üyeliğin iptal olmasını istemezsen bi iki şeyi geliş fiyatına sattığını varsayıp karınla kargoyu ödersin.

Üyelik ücreti sadece 1 kez kesilmiyor mu?

Kızlar bu yeni üçlü parfümler varya illa aynı sayfadan 3 tane mi alınacak?

Birde 1 tane isteyen olursa ne yapmalıyız?

Bir de Hangi kokuları tavsiye edersiniz?Bu 3 lü kampanyada olanlardan.

teşekkürlerr

Back