- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.121
Saatim çok hoşuma gitti kızlar.Bir ara foto ekleyeyim sizlere:) Belki almak isteyipte tereddütte kalanlar varsa hem bi fikir vermiş olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten 39 küsür fiatı tek alacagına yanında iki tanade bedava daha iyi,alacak olan içinde daha iyi yani.Kızlar bu yeni üçlü parfümler varya illa aynı sayfadan 3 tane mi alınacak?
Birde 1 tane isteyen olursa ne yapmalıyız?
Bir de Hangi kokuları tavsiye edersiniz?Bu 3 lü kampanyada olanlardan.
teşekkürlerr
DaRKiNLiFe
3 lü parfümlerden tasha iyi bence,just play erkek güzel,simple elements erkek ilginç bi koku odunsu,simple elementslerden perfect cotton güzel..grublardan 3 tane tasha verebilirsin mesela 3 ü aynı olabilir hepsinden almak zorunda değilsin....bi tane sipariş verirsen daha pahalıya gelir...![]()
Kızlar bu yeni üçlü parfümler varya illa aynı sayfadan 3 tane mi alınacak?
Birde 1 tane isteyen olursa ne yapmalıyız?
Bir de Hangi kokuları tavsiye edersiniz?Bu 3 lü kampanyada olanlardan.
teşekkürlerr
gece çantası galiba evet çok hoşmuş.ya bu kampanya 70 yapabilsem bari pek satışım olmadı üfff napiyim bilmiyorum kendi ihtiyaclarmımı alsam ne yapsamda zarar etmesem..
çantayı alıcam canım galiba begendimhmm bi 75 olur umarım olmadı ilk hafta girme bekle..ben topton girdim mesela 2haftadır birerkez 200tllik yine girdim..ben girdikçe isteyen çıkıo..
o yüzden bekle biraz olmadı panoramadan cantayı falan alırsın 75yapar begenmezsen iade edersin :)