• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bu yeni saatlerde çok hoşuma gitti.Saat canavarı olcam bu gidişler.Şu solotions ürünleriyle verilenler değilde 2 tane başka va.Onlara bayıldım.

Ama asıl benim beğendiğim.Daireler var şeffaf ve içinde taşlar var.
o saat artık satılmıyor mu? Ben uzun süredir görmedim.Adı neydi bilmiyorum.Avon çıkarırsa hemen alıcam.Çok şıktı.

DaRKiNLiFe
3 lü parfümlerden tasha iyi bence,just play erkek güzel,simple elements erkek ilginç bi koku odunsu,simple elementslerden perfect cotton güzel..grublardan 3 tane tasha verebilirsin mesela 3 ü aynı olabilir hepsinden almak zorunda değilsin....bi tane sipariş verirsen daha pahalıya gelir...:emir_bebek:

kızlar panoramada bayan çantasından alan varmı joanne çanta hoşuma gittide.ön tarafında beş gözü var tam benlik ya

Kızlar bu yeni üçlü parfümler varya illa aynı sayfadan 3 tane mi alınacak?

Birde 1 tane isteyen olursa ne yapmalıyız?

Bir de Hangi kokuları tavsiye edersiniz?Bu 3 lü kampanyada olanlardan.

teşekkürlerr
canım zaten 39 küsür fiatı tek alacagına yanında iki tanade bedava daha iyi,alacak olan içinde daha iyi yani.

DaRKiNLiFe
3 lü parfümlerden tasha iyi bence,just play erkek güzel,simple elements erkek ilginç bi koku odunsu,simple elementslerden perfect cotton güzel..grublardan 3 tane tasha verebilirsin mesela 3 ü aynı olabilir hepsinden almak zorunda değilsin....bi tane sipariş verirsen daha pahalıya gelir...:emir_bebek:

tasha hacı mis resmen alan bugune kadar hep pişman oldu..

en güzeli summer ve women of earth dir..

ben o çantayı çok bgendim özlem gerçektn çok güzel :)

kendime alayım diyorum bi hediye vereyim bari kendimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3büyük gözü vardır galiba dimi..

vardır heralde canım ya :) al memnun kalmazsan geri verirsn en kötü ihtimal :) hoş duruyor bende almayı düşünüyorum..bide üstündeki siyah el çantasına bittimmmm:D

gece çantası galiba evet çok hoşmuş.ya bu kampanya 70 yapabilsem bari pek satışım olmadı üfff napiyim bilmiyorum kendi ihtiyaclarmımı alsam ne yapsamda zarar etmesem..

Kızlar bu yeni üçlü parfümler varya illa aynı sayfadan 3 tane mi alınacak?

Birde 1 tane isteyen olursa ne yapmalıyız?

Bir de Hangi kokuları tavsiye edersiniz?Bu 3 lü kampanyada olanlardan.

teşekkürlerr

Women of Earth ve Summer White güzeldir,Tashayı bilmiyorum ama bu ikisini tavsiye ederim.Ben Summer White kullanmıştım bu sefer 3 tane woe sipariş vericem.Color Scents parfümlerden make me smile benim tercihim,hafif limon kokusu var.Diğerleri bana ağır geldikaydirigubbakcemile2

Rimel mi geldi sana?
Bana göz makyajı temizleyicisi geldi.
Evet basit bencede.evde zaten 2 temizleyicim var.Keşke banada rimel gelseydi :)))
Rimeli sipariş vererek almazdım.

Ya ben 315 yaptım sadece 1 hediye geldi.yanlışın var galiba.

yok cnm ben daha yeni üye oldum,haftya ilk defa sipariş vericem,ben sadece sordum 200 ü geçtim ne göndericekler die, ben o kmpanya olayını sannırım yanlış anlamışım:gitme:
ben 200 ü geçince parfüm gönderiolar sandım meğer 4. kampanyada 200 ü geçrsen gönderiolarmı,ama okadar satış yaptıktan sonra kıytırık bi göz temizleme sütü gödermeleri çok ilginç,, ve cimrice
yani motivasyon sıfır, şahsen bunu öğrendiğimden beri satış yapmak için uğraşmıorum, zaten çoğu kiişye geliş fiyatından veriorum, ne gerek var avona para kazandırıcamda ne olucak, çenemi yormıyım barii:kahve:

valla canım bikac katalog arkadaslarda işte bilmiyorum henüz benim bildiğim kesinleşen sadece 15-20 tl lik var yarın belli olucak arkadas kataloğu getirince ya bi öncekinde bu vaktekadar 200 yapmıştım :sinifsinif:

hmm bi 75 olur umarım olmadı ilk hafta girme bekle..ben topton girdim mesela 2haftadır birerkez 200tllik yine girdim..ben girdikçe isteyen çıkıo..

o yüzden bekle biraz olmadı panoramadan cantayı falan alırsın 75yapar begenmezsen iade edersin :)

hmm bi 75 olur umarım olmadı ilk hafta girme bekle..ben topton girdim mesela 2haftadır birerkez 200tllik yine girdim..ben girdikçe isteyen çıkıo..

o yüzden bekle biraz olmadı panoramadan cantayı falan alırsın 75yapar begenmezsen iade edersin :)
çantayı alıcam canım galiba begendim kaydirigubbakcemile4

tam anlamıyla çevre yeni yeni yapıyorum daha oda oğlum okula basladı. velilere falan satıyorum komşulara gecen ay alan çok oldu onlarda bu ay istemediler haliyle neyse sağlık olsun olmadı biraz bekleriz bakalım.

Back