- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.061
yok canım atılmıyorlar üstümden biliorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
office cim yazmıs takım öncüm sunları demiş:
'' kredi kartı alış verişine göre
75 tl likse 15 gün sonra karttan çekiliyo
150 ise 4 e bölünüyo;aksit istemezsen 30 gün sonra karttan çekiliyoo''
selam kızlar bişey merak ettim bnde,145 tl lik alışverişte hediye veriolar ya bu fyat kotolağa göremi yoksa bize verilen temsilci alış fiyatına göremi bakılıo?
selam kızlar bişey merak ettim bnde,145 tl lik alışverişte hediye veriolar ya bu fyat kotolağa göremi yoksa bize verilen temsilci alış fiyatına göremi bakılıo?
idare eder alt tablası yani ahşap kısmı çok özentisiz yapılmış
Güzel fikir.heyyy temsilciler ....
madem hediye limitlerini yüksek buluyoruz(aynı fikirdeyim)öyleyse sesimizi biz değil avon duysun temsilci sayfamızdan şikayetimizi bildirelim birçok kişi bunu yaparsa dikkate alınabilir
birlikten kuvvet doğarmış...
bir elin nesi var iki elin sesi var..
.haydi temsilciler ..
.biz avonu memnun ediyorsak oda bizi memnun etmek zorunda benceeee
bende bi kaç sipariş sonra dolu numune çantası istemeyi düşünüyorum baya bişey var içinde.19 küsür olan.arkadaşlar benim gibi yeni temsilci olanlar için.şu numüne setlerinden filan neler önerirsiniz.?
başlangıç çantası var ya panoramada fiatı 9.00 ytl.onun içinde neler var.?birde parfüm numüne setinde kaç
adet numüne oluyor?erkek ve bayan parfümleri numünleri biraradamı?çok sordum ama hangi set daha
işime yarar?
Canım bi iki sayfa önce yazmıştı arkadaşlar geçmişe bir bakarsan yazıyor.İyi satış yapabilmek için işin taktiklerini bilen varsa yazsın kızlar lütfen.numune falan demeyin hiç.hiç işe yaramadı.Olduğu gibi duruyolar evde.
e bu kadar iyi satış yapan bir üyelerini boş bırakmazlar tabitakım öncüm bni çok sevdiklerini sölüo10yıllık temsilci kadını bikez aramamıslar: d
çok duyarlıyım heralde o yüzden :)
waar kaç müşteri yaptığının butonuu.. 45 yaptım 7 8 poşet cıktı delleniyorum hala yaaaaa