- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.041
seni nie arıyolar ki CADIARZU
takım öncüm bni çok sevdiklerini sölüo

çok duyarlıyım heralde o yüzden :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni nie arıyolar ki CADIARZU
takım öncüm bni çok sevdiklerini sölüo10yıllık temsilci kadını bikez aramamıslar: d
çok duyarlıyım heralde o yüzden :)
canım pek emin değilim ama takım öncüme yazıcam şimdi o cevap verince buraya yazarım..
ama faturada ödeme tarihlerimiz gözüküyor ya bi tane faturana bak bi istersen yazıyorur belki ??
tamam canım :) öle diyorsa 15gün sonradır(çünkü 75-149.9tl arası ödeme süresi 15gün 150 ve üstü 1ay veriliyor )
tam olarak miktardan emin diilim ama 300tl falan lık yapılan satışlardamı ne 4e bölünüyor 4çekimde çekiliyor axsess te falan diye hatırlamaktayım..
ben iş bankası hesabımı kullandıgım için bilmioyrm :) hiç kredi kartı olmayan bi insanım bide o yüzden hiç ilgilenmedm bu konyla
ama ben yazdım ona msnden online olunca yazar o bana :)
iletirim sana :)
canım hatta temsilci girişini yap avon a sor kısmından mail at bide onlarda ayrıntılı bi şekilde açıklarlar sanaaa
canım sana kimlik bilgisini yollıcak sende üye bilgilerini doldurup takım öncüne vercen bizim burda pazartesi günleri gönderim oluyor o şirkete gönderilcek..sonra sipariş gircek gelcek siparişleri falan filan...