• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

takım öncüm bni çok sevdiklerini sölüo:D 10yıllık temsilci kadını bikez aramamıslar: d

çok duyarlıyım heralde o yüzden :)

nie duyarlısın ki :DD....fazla hassas olma :))
ciddi merak ettim arayıp ne diolar ki?"nasılsııınnn bi ihtiyaacıın var mı canımmm " mı diolar hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

yok canım tabiki öle diil ''alaya'' almaya gerk yok konuyu..

bi mail atsam bi anketleri olsa direk cevap olarak arıyorlar başka bi probleminiz var mı yardım edebilcegimz tarzında...

prenses bırsey soracagım gercı yönetıcımıde arıcam ama ben elazıgdayım ark ankarada onu uye yapmamı ıstıyor.Netten basvurmasını söledım ama dıyorkı sen üye yapmıs görun dıyor.Nasıl olacak bu iş.... bır bılgın var mı

canım sana kimlik bilgisini yollıcak sende üye bilgilerini doldurup takım öncüne vercen bizim burda pazartesi günleri gönderim oluyor o şirkete gönderilcek..sonra sipariş gircek gelcek siparişleri falan filan...

ooo sen bana yönlendir ozmn ya :D
bn de takım öncüsü olcam 5 kişi bulmustum birisi iptal oldu ah bi olsam mutlu olcam ya:):)

Prenses bende sana bişi sorucam (danışma gibi oldun biraz ama:))
kredi kartından çekim yapılırken bizim bir çekim günü belirleme ihtimalimiz varmı? yani her ayın şu günü çekilsin gibi. yoksa fix 15 gün sonra mı çekiliyor. Türkiye için soruyorum. Birkaç ay burdayım o yüzden opuyorumnanaktan

canım pek emin değilim ama takım öncüme yazıcam şimdi o cevap verince buraya yazarım..

ama faturada ödeme tarihlerimiz gözüküyor ya bi tane faturana bak bi istersen yazıyorur belki ??

canım pek emin değilim ama takım öncüme yazıcam şimdi o cevap verince buraya yazarım..

ama faturada ödeme tarihlerimiz gözüküyor ya bi tane faturana bak bi istersen yazıyorur belki ??

benim 15 gün sonrasının tarihi verilmiş çekim için. sorarsan gerçekten çok sevinirim canım ya sağol opuyorumnanaktan

tamam canım :) öle diyorsa 15gün sonradır(çünkü 75-149.9tl arası ödeme süresi 15gün 150 ve üstü 1ay veriliyor )

tam olarak miktardan emin diilim ama 300tl falan lık yapılan satışlardamı ne 4e bölünüyor 4çekimde çekiliyor axsess te falan diye hatırlamaktayım..

ben iş bankası hesabımı kullandıgım için bilmioyrm :) hiç kredi kartı olmayan bi insanım bide o yüzden hiç ilgilenmedm bu konyla :(

ama ben yazdım ona msnden online olunca yazar o bana :)

iletirim sana :)

tamam canım :) öle diyorsa 15gün sonradır(çünkü 75-149.9tl arası ödeme süresi 15gün 150 ve üstü 1ay veriliyor )

tam olarak miktardan emin diilim ama 300tl falan lık yapılan satışlardamı ne 4e bölünüyor 4çekimde çekiliyor axsess te falan diye hatırlamaktayım..

ben iş bankası hesabımı kullandıgım için bilmioyrm :) hiç kredi kartı olmayan bi insanım bide o yüzden hiç ilgilenmedm bu konyla :(

ama ben yazdım ona msnden online olunca yazar o bana :)

iletirim sana :)

çok teşekkürler canım benim bunu öğrenmem iyi oldu a.s.

canım hatta temsilci girişini yap avon a sor kısmından mail at bide onlarda ayrıntılı bi şekilde açıklarlar sanaaa

canım sana kimlik bilgisini yollıcak sende üye bilgilerini doldurup takım öncüne vercen bizim burda pazartesi günleri gönderim oluyor o şirkete gönderilcek..sonra sipariş gircek gelcek siparişleri falan filan...

yok be şeker şaka yapıom :))...ne bilm kız ben de o kadar yollluyom anket ne bana tık yok..:))
takım öncülüğü ben yaptım..pek bana göre bi iş değil...evime bss gelmişti.o demişti yapalım die..bilmiyorum biraz da kayıt hatalı oldu gibi benim..şöyle yani..bana dediler ki şu kadar üye yap ilk kampanyanda şu kadar para..ikincide şu kadar daha filan..bikaç ay katlanarak gidiyodu...tamam ama dedim kampanya bitmek üzere..bu şekilde konuştuk ayarlıcaklar die hatırlıyorum..sonra bi baktım üye oldum..hedefler tutuyo ama bikaç gün gecikmeli...doğal olarak bende para alamadım...aslında bikaç gün bekleyip üye yapsalardı alacaktım..hadi bu neyse...üye bulmak sıkıntı..yoldan çevirip üye yapmam istendi...millet tersliyo filan..hiç bana göre değil..bulduğun üyelerin siparişi ,ödemesi sıkıntı...yani bence...bulduğum üyelerde çok güzel sipariş verenler vardı..altına gümüşe gideceklerdi belki de..sonra baktım hesaba öyle komik paralar yattı ki...e baktım onlara ulaşmak için yol parası ,tel parası ...yani cebimden gideni kıyaslayınca bişey kalmıodu..takımınla belli miktara ulaş hediye alırsın dediler..bak işte o çok güzeldi.:teytey:.gerçi hediyeler eh işteydi..bilmem kaç bin liraya telefon cumhuriyet altını filan..takım halinde ulaşman gerekiyor ona da ...epey bi üye yapman lazım..o zaman rahat ulaşırsın
dedim bunla uğraşacağıma hiç yapmam..neyse ki şimdi işim var...gerek yok..ama eğer çalışmayan bayansanız vaktiniz varsa sosyal olurum diyorsanız olun elbette...benim o zamanlar iş durumum vardı..onunda rahatlığı vardı..
ev hanımları için fena değil...ama abartıldığı kadar da yüksek paralar beklemeyin deirm...daha anlatamayacağım çok şey vardı canımı sıkan..ama kişiden kişye değişir elbette...şimdi üye yapıcam die uğraşacağıma satış yapıoyrum hihoyyyt

ya benm 5tane tamamlansın fazlasında gözüm yok zaten...öle aman aman para kazancam diyede olmak istemiyorum hediyeleri güzel oluyor takım öncülerininde ve kampanyaları bazen önceden görebilyorlar. bu hoşuma gidio bnm..

anladım cnm..umarım olur..dediğim gibi ben yapamadım herkes için farklı elbette durum...ama aynı sayıda kalınca atılıyorsun die biliyorum..en azından bana öyle dendi..epey bi üyem vardı..sonra bi kaç kampanya işe başladığım için durdum..kayıt ne yapamadım..oda bss not mu ne veriyomuş ondan mı yoksa başka sebepten mi bilmiyourm...bi baktım düşmüşüm takım öncülüğünden...zaten pek istekli değildim..hevesimi kaybetmiştim..dedim ya bikaç gün bekleyip bi sonraki kampanya üye yapsalardı hedeflerim filan her şey aslında tutuyodu...bu beni soğuttu..sonra üye yapmak için sokağa çıkıyosun..millete gel üye yapalım diosun...millet ne gerek var..aman istemem...sert tavırlar filan..gelemem hiç ben öyle şeye ya...bide bankaya yatan komik para...ben bi seferde yol parası verdim o parayı..e ne anladım o işten..
hediyeler için de takımın ii satış yapacak..deli gibi satacaklar...başka türlü 5 kişiyle o hedeflere kolay kolay ulaşamazsın...haa takım öncüleri için ayrı var elbet..
canım umarım istediğini sen bulursun..ben bulamamışıtm :((

Back