• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar size bir sorum olacak
bende yeni üyeyim aslında çok çok yeni bugün üye oldum:)
sorum şu kampanyanın bitmesine 4 gün varmış ben o güne kadar ne yapabilirim bilmiyorum satış yapamam sanırım.. eğer satış yapamaz sipariş vermezsem ne olur? üyeliğim hemen iptal olur mu..

merhaba kızlar size bir sorum olacak
bende yeni üyeyim aslında çok çok yeni bugün üye oldum:)
sorum şu kampanyanın bitmesine 4 gün varmış ben o güne kadar ne yapabilirim bilmiyorum satış yapamam sanırım.. eğer satış yapamaz sipariş vermezsem ne olur? üyeliğim hemen iptal olur mu..

hayırlı olsunalkisalkisalkiskampanya 12 nin bitmesine 8 gün var ve 3 kampanya üstüste sipariş vermezsen üyeliğin sonlanır bence 75 tl.lik sipariş toplayabilirsin bu sürede yerimsenibesi kolay gelsin

Selam kızlar bende bu hafta sipariş verdim yarın yada cuma gelir inşallah.
Siparişleri temsilcime telefonda verdim.İnşallah yanlış kod yazmamıştır.

Kahvaltı setini kazanmaya az kalmış dedi.Bende biraz fazla verdim siparişimi inş. kazanırım.
Nasıl güzel mi bari set?

Özlemcim hiç kullanmadım şampuan canım,sana yardımcı olamıyorum kusura bakma.

idare eder alt tablası yani ahşap kısmı çok özentisiz yapılmış

heyyy temsilciler ....
madem hediye limitlerini yüksek buluyoruz(aynı fikirdeyim)öyleyse sesimizi biz değil avon duysun temsilci sayfamızdan şikayetimizi bildirelim birçok kişi bunu yaparsa dikkate alınabilir
birlikten kuvvet doğarmış...
bir elin nesi var iki elin sesi var..
.haydi temsilciler ..
.biz avonu memnun ediyorsak oda bizi memnun etmek zorunda benceeee

arkadaşlar benim gibi yeni temsilci olanlar için.şu numüne setlerinden filan neler önerirsiniz.?

başlangıç çantası var ya panoramada fiatı 9.00 ytl.onun içinde neler var.?birde parfüm numüne setinde kaç

adet numüne oluyor?erkek ve bayan parfümleri numünleri biraradamı?çok sordum ama hangi set daha

işime yarar?

arkadaşlar benim gibi yeni temsilci olanlar için.şu numüne setlerinden filan neler önerirsiniz.?

başlangıç çantası var ya panoramada fiatı 9.00 ytl.onun içinde neler var.?birde parfüm numüne setinde kaç

adet numüne oluyor?erkek ve bayan parfümleri numünleri biraradamı?çok sordum ama hangi set daha

işime yarar?
canım bende 12 tl lik numune paketini aldım 3 bölüm torbasında 3 bölüm var fermuarlı birincisinde erkek kadın karışık parfümler, ikincide küçük rujlar ve üçüncüde de krem pakatleri yani cilt ürünleri var toplam 70 adet yapıyor hepsi benden alışveriş edenlere parfüm soranlara veriyorumkaydirigubbakcemile4

Kızlar kampanya 13 te süper ürünler var.Ama benim çevremde alıcı yok.Geçen ay sipariş veremedim.ne yapayım bırakayım mı üyeliği sizce?ama uğraşmayıda seviyorum.Arada kaldım yani.

Koca bir ailenin içinde tek avon satıcısı benim.Ama kimse almak istemiyor.Alanlarda paralarını adam gibi vermiyolar.Sorun bende mi yoksa onlardamı anlayamadım.

işime yarar?

başlangıc cantası 9denilen sadece çanta avon cantası onu diosun sanırım dolu başlangıç seti 19tl çünkü :)

erkek bayan numuneleri bi arada

sadece parfüm numuneler 36lıydı sanırım..

ama dolu başlangıçlarda falan 70ürün oluo ya işte onlar atıorum 36 yerine 33parfüm oluo kremden fazla konmus olabilio:D

ütü verdikten sonra hediyelerin kalitesini bayağı düşürdüler:)
biraz pinti bir şirket bence:)

kızlar 13. kampanyada indirim broşüründe renkli eyeliner var. daha önce alıp kullanan varmı? memnun musunuz? ben alıcam da kendime:kedi:

office ben de kullanıyorum çok seviyorum renkli eyelinearları....hatta onların farları var ya onlar da çok güzel tavsiye ederim..hafif duruyorlar renkler çok yoğun durmuyor ve hafif de pırıltılılar..

Back