- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.021
merhaba kızlar size bir sorum olacak
bende yeni üyeyim aslında çok çok yeni bugün üye oldum:)
sorum şu kampanyanın bitmesine 4 gün varmış ben o güne kadar ne yapabilirim bilmiyorum satış yapamam sanırım.. eğer satış yapamaz sipariş vermezsem ne olur? üyeliğim hemen iptal olur mu..
kızlar bu katalogda saç dökülmesine hangi şampuanı önermeliyim soruyolarda...
Selam kızlar bende bu hafta sipariş verdim yarın yada cuma gelir inşallah.
Siparişleri temsilcime telefonda verdim.İnşallah yanlış kod yazmamıştır.
Kahvaltı setini kazanmaya az kalmış dedi.Bende biraz fazla verdim siparişimi inş. kazanırım.
Nasıl güzel mi bari set?
Özlemcim hiç kullanmadım şampuan canım,sana yardımcı olamıyorum kusura bakma.
canım bende 12 tl lik numune paketini aldım 3 bölüm torbasında 3 bölüm var fermuarlı birincisinde erkek kadın karışık parfümler, ikincide küçük rujlar ve üçüncüde de krem pakatleri yani cilt ürünleri var toplam 70 adet yapıyor hepsi benden alışveriş edenlere parfüm soranlara veriyorumarkadaşlar benim gibi yeni temsilci olanlar için.şu numüne setlerinden filan neler önerirsiniz.?
başlangıç çantası var ya panoramada fiatı 9.00 ytl.onun içinde neler var.?birde parfüm numüne setinde kaç
adet numüne oluyor?erkek ve bayan parfümleri numünleri biraradamı?çok sordum ama hangi set daha
işime yarar?
arkadaşlar benim gibi yeni temsilci olanlar için.şu numüne setlerinden filan neler önerirsiniz.?
başlangıç çantası var ya panoramada fiatı 9.00 ytl.onun içinde neler var.?birde parfüm numüne setinde kaç
adet numüne oluyor?erkek ve bayan parfümleri numünleri biraradamı?çok sordum ama hangi set daha
işime yarar?
bana uyar...zaten devamlı arıyolar beni ozamanda dile getiririm kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?