Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar avon solutions varya yuz kremleri.cilt rengi bozuklukları için pembe.bunlar çıkmadan once açıkpembe berraklaştırıcı krem vardı.o çok guzeldi.kullanıyordm.bitti,solutıonslar cıktı.bunu kullanamıyorum.çok yaglandırıyor.eskisinden bulamazmıyımm

kızlar kampanya 12 nin panaromasında indirim fırsatlarında yer alan PALGE KOLYE ile BEATRıCE HEDıYE SETınden alan oldu mu güzel mi bunlar? içinde ruj,far,allık yer alan MAKYAJ PALETı de çıkmış yeni ondan alan oldu mu?

Saç dökülmesi kırıklara bakım ve boyalı saç yanmaları için planet spa serisinin saç bakım serisi var çok güzl. kuaförlerde bunu öneriyor.13. katalogda indirimde. Cilt bakım ürünlerinde anew serisini önerebilirsin ben 36 yaşındayım ve sürekli bu seriyi kullanıyorum. Dışarıdaki pahalı ürünlerden bir farkı yok. zaten bu da avonun pahalı ürünlerinden

Temsılcı fıyatıyla 350 lıra ve üzeri sipariş+10 katalog= çatal-bıcak-kaşık seti
Temsılcı fıyatıyla 580 lıra ve üzeri sipariş+10 katalog=çatal-bıçak-kaşık seti+paşabahce pasta seti hediye...
AYRICA
Toplam 3 adet In bloom by Reese Witherspoon EDP sipariş veren ve 10 katalog ekleyene TAKI SETı hediye.
Toplam 6 adet In bloom by Reese Witherspoon EDP sipariş veren ve 10 katalog ekleyene hem TAKI SETı hem de MÜCEVHER KUTUSU hediye...

yaa paşabahceler cıkıyormu öle... aslında cok hoş görunuyorlar pasta seti ama okadar sıparişe o zaman böyle ucuz hedıye hıc olmadı...

yaa paşabahceler cıkıyormu öle... aslında cok hoş görunuyorlar pasta seti ama okadar sıparişe o zaman böyle ucuz hedıye hıc olmadı...

canım bu paşabahçenin kötü bi özelliğimi desem ne desem bilmiorm geçen senede vardı catal takımı seti falan aldık ..elde yıkayın yazıo dikkat ettiyseniz öle olmasına ragmen gitti malesef..

hediyeleri kazandm gelcek ama keşke özellliği gitmesede hep göründügü gibi kalsa ..ilk görünümü çok sık yoksa...........

ben geliş fiyatıla werip hediyeleri almaya bakıyorum :)

ama cidden ufak tefek şeylere düşürdüler iyice yaa... hele su narenciye sıkacağı !!! alan war mı?? bana persembe gelicek... su ananeemin portakal suyu sıktığı plastik kaplar gibi..insan adam akıllı katı meyve sıkacağı koyar.. pinti avon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…