Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

o kadar da yüksek deil hediye limitleri aynı su kampanyalar gibi tatlım snn zamanında belkide çok yüksekti...ama ben bayadır bu işin içindeym biliyorum...tek bnm bi kampanyada topladım miktar yetiyor takım öncüsü hediyesi için zaten :)

hayır cnm..benim bahsettiklerim farklı...sana mesaj gelecektir büyük ihtimal..ekibinle beraber şu kadar satış yap işte tel hediye...bende bi kere tel gelmişti bi de küçük altın filan vardı..onun limitleri yüksek...senin dediklerin ayrı...ekibinle toplam satışına bakyolar..örnek (bağlayıcı değil )5 bin sat şu model telefon hediye gibi...
ben yaşadığımı söyledim..dediğim gibi atılma değil de düşme diyelim o zaman...yani başımdan geçeni söylüyorum..belli hedefler var..tutturursan ne ala..kimse bana bişey dememişti o zaman..ne bileyim bende....baikaç ay aynı ekiple devam edeiim dedim bana yeter dedim..zaten işe de başlamıştım...haftanın 6 günü işteydim..1 günü de sokak sokak üye kaydına ayıramazdım..zaten çarşambaları filan yapıyolardı üye kaydını..o vakitte çalışıyodum...dedim ekiple devam edeyim..sonra baktım sessiz sedasız düşmüşüm..aradım işte öncüyüü neden die..bilmiyorum haberim yok dedi..sonra bss puan mı düşürmüş üye yapmıyorum die yoksa üye yapmayınca mmı düşmüşüm..öyle bişeydi.2-3 yıl önce...
dediğim gibi ev hanımıysanız hobi olur sizin için..deneyin elbette..ama çalışıyosanız zaten bi işiniz varsa yorulduğunuz kar olur..boşverin derim

bilmem belki öyledir....kaç kampanya olduğunu bilmiyoum..hatırlamıyorum şimdi..2-3 sene önceydi..3 kampanya mı üye yapmadım ki CADIARZU her neyse..bunlara dikkat et...satışın bol olsun :))..ya ben ilk başlar yol alsaydım bss filan olurdum ha yerimseniben hiç uğraşmadım...8 sene filan oldu galiba başlayalı :lepi:

office cim yazmıs takım öncüm sunları demiş:

'' kredi kartı alış verişine göre
75 tl likse 15 gün sonra karttan çekiliyo
150 ise 4 e bölünüyo;aksit istemezsen 30 gün sonra karttan çekiliyoo''

selam kızlar bişey merak ettim bnde,145 tl lik alışverişte hediye veriolar ya bu fyat kotolağa göremi yoksa bize verilen temsilci alış fiyatına göremi bakılıo?

çok teşekkürler canım, o zaman bundan sonra karttan çekilmesini istediğim günden 15 gün önce sipariş vereyim, sağol a.s.

idare eder alt tablası yani ahşap kısmı çok özentisiz yapılmış

Bugün temsilcim getirdi kargomu.
Göz makyajı temizleyici gelmiş hediye.

Kahvaltı setimde geldi.Beğendim ama dediğin gibi tepsisi çok uyduruk.Tamamen açmadım şimdilik kullanmayacağım diye ama belli yinede.

Güzel fikir.

bende bi kaç sipariş sonra dolu numune çantası istemeyi düşünüyorum baya bişey var içinde.19 küsür olan.

İyi satış yapabilmek için işin taktiklerini bilen varsa yazsın kızlar lütfen.numune falan demeyin hiç.hiç işe yaramadı.Olduğu gibi duruyolar evde.
Canım bi iki sayfa önce yazmıştı arkadaşlar geçmişe bir bakarsan yazıyor.
Bol katolog işe yarıyormuş.Birde bilmediğin ürünü biliyormuş gibi önermek iyi sonuçlanmıyormuş.

takım öncüm bni çok sevdiklerini sölüo 10yıllık temsilci kadını bikez aramamıslar: d

çok duyarlıyım heralde o yüzden :)
e bu kadar iyi satış yapan bir üyelerini boş bırakmazlar tabi

Benim son ödeme tarihim 16 kasım.

ama hala nasıl ödemem gerektiğine karara veremedim.

ziraatten otomatik ödeme talimatı veren var mı? Kolay oluyor mu?

kızlar biraz önce siparişlerim geldi.530 tl lik siparişwerdim geldiler fakat kolimden çıkan poşetler incecik ve ürünü koyduğunda yırtılıyor..adi bişey..hiiç öncekiler gibi deil we we we o kadar ürüne toplasan 7 8 tane poşet çıktı.. yetmedi.. ne pinti bu şirket yaaaa napıcam ben şimdi müşterilerime artık oriflame poşetine koyar weririm çok kızdım..mail atıcam şimdi:uhm::mymeka:

Canım ya bende poşetleri az buldum.Allahtan kardeşlerime,kendime ve anneme de ürün almışım.Kendimizin değilde müşterinin olsaydı bu kadar ürün bende napacaktım bilmiyorum.ucu ucuna yetti.

Aslında bir buton olsa kaç farklı kişinin sipariş verdiğini yazsak da ona göre poşet konsa.
Cidden çok ince

waar kaç müşteri yaptığının butonuu.. 45 yaptım 7 8 poşet cıktı delleniyorum hala yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…