Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sagol canım 12 de şampunalar uygundu isteyenler vardıda.12. kampanyadaki şampuanlardan hangi si saç dökülmesi için önereyim..

Kızlar merhaba,panoramadaki yeni çıkan parfüm varya tester ını alan oldumu yada kendini çok merak ettim yaa yazsanıza bana nasıl neye benziyooo.?

bu elde yıkanınca çıkıyo dedikleriniz K12 de gelen kahvaltı setinin mi?
ya orada verdikleri ürünleri milyoncularda 3 kuruşa satıolar artık..K12 dekiler iyi sayılrdı gene...narenciye sıkacağını aldım ben..fena değil..güzele benzio..kettle da geldi..60-40 liralık hediye oldu toplamda...eh fena değil ..Çok Şükür..ama yok pasta seti yok bilmem ne..nie kendimi yorayım ki..hele tavsiye hediyeleri daha bi komik oluo bazen..10 lu küpe filan veriolardı bazen...3 kuruşluk şey...nie dil dökeyim üye yapmak için çaba göstereyim ki..

hediyeler iyice basitleşti gerçekten.kettle 25.ytl filandı.züccaciyelerde...

o limitteki siparişlere daha kaliteli hediyeler koymaları lazım.

12.kampanyadaki broşlu inci setten sipariş vereniniz varmı nasıl duruyor .benim kargom

cuma günü gelecek.bir arkadaşım sipariş etti.çok merak ediyor.inşallah bitmemiştir....

canım ben aldım kolye geldi ama bileklik stokta kalmamıstı sonra yollancak..çok sık duruyor..gören 2ark ta istedi :)

Selam kızlar bende bu hafta sipariş verdim yarın yada cuma gelir inşallah.
Siparişleri temsilcime telefonda verdim.ınşallah yanlış kod yazmamıştır.

Kahvaltı setini kazanmaya az kalmış dedi.Bende biraz fazla verdim siparişimi inş. kazanırım.
Nasıl güzel mi bari set?

Özlemcim hiç kullanmadım şampuan canım,sana yardımcı olamıyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…