• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaglanma yapmıo berrak bi görünüm verio cilt tonunu düzgünleştirio..perfext tonlarda bnde yapmamıstı..

Reversalist kremi kullandım,çok beğendim zaten bu kampanyada sipariş verdim ama 35 yaşaltının kullanmasında bi sakınca varmı acaba?CADIARZU

cildine ağır gelebilir..nasıl ki genç yaşlar için olanlar bi etki yapmazsa cildinin ihtiyacından fazlası da zarar verebilir..çok yüklenmemeni tavsiye ederim.anew in 25+ olanlar var..

Perfect tone yağlı gösteriyo demişsiniz.
Lipozomlu kremde yağlı gösteriyomu parlama yapıyomu?????
cnm bende öyle birşey yapmıyor çok memnunum lipozomlu kremden, iyice emiliyor cildimde..ama aslında o senin cilt tipine de bağlı bence..bazı ciltlerde kolay emilir bazılarında emilmez ..ama normalde yağlı yapmıyor canım..

Avonun çok ürününü kullandm ama şikayetm var..
bu sarı gölge yapıcı solüsyon kaldırıldı ve alamıyorum.
2 kutu kullandm ve cok memnun kaldım.
tkrar istiyorum.
Nasıl alabilirm??

Avonun çok ürününü kullandm ama şikayetm var..
bu sarı gölge yapıcı solüsyon kaldırıldı ve alamıyorum.
2 kutu kullandm ve cok memnun kaldım.
tkrar istiyorum.
Nasıl alabilirm??

cnm benm arkadasım gecen aldı. internette temsilcilerin gordugu sayfada bazen cıkarıyorlarmıs. sen alıcam de cıktıgı an sana iletsinler..

bn prenses ten alıyorum mesela urunleri dioyorum su cıkınca su indirime girince haber et o direk arıyo sayı soruyo :)

sende ole cevrende ilgilenen biiri fln bul. yada forumdakilerden haberdar etmelerini iste ederler ztn:)

kızlar geçen bir kuaföre gittim.kuaför bayanda önceden avon satışı yaptığını söyledi.

yalnız siparişlerini hep telefondan veriyormuş.telden hiç sipariş veren varmı aranızda?

kızlar saç dökülmesi için hangi şampuanı önereyim müşterilere birde 25 yaş üzeriyle 30 yaş üzeri bakım kremi tavsiyesi söylerseniz ben daha yeni olduğumdan yanlış bişey önermiyim dedim soruyolarda.

Kızlar,kampanya 13'deki mavi alexandra çanta hakkında bilgisi olan varmı?küçük değilse almayı düşünüyorum.geçen kampanyadan almıştım çok küçüktü katalogdakiyle alakası yoktu.

Back