- Konu Sahibi berfinbilgen
-
maşallah canım ya ben fazla satamadım bu ay sadece göz makyaj temizleyici geldi
bana inci kolye gelmedi..çabuk bitti galiba..alan oldu mu ?
ALLAH nazarlardan korusun...bu ay çok güzeldi..cnm satış yapmanın püf noktaları öncelikle bol katalog..sağlam müşteri.:))..bende bu ay bi sürü katalog vardı..dağıttım herkese..nasılsa çok die..sipariş beklemiyordum açıkçası..sonra bi geldi..inci kolye hariç tüm hedefler tuttu...olmaz diyordum oldu...bakalım kettle narenciye dıkacağı ve diğer hediyeler gelince görcezDD....
panaroma gösterilmez bi tek..o sana özel..
dediğim gibi 5 li katalogla başla..arkadaşlarına anlar..onların arkadaşlarına filan ulaş...kendi kullandıklarını tavsiye edebilirsin..ben kullanmadığımı açıkça söylüyorum kullanmadım bilmiom die...kullanmadığım şeye de bişey diyemem...bu da bence güvenilirliliği artırıyor..
bir de ben yapmadım ama yapanlar var..mesela kuaför vb bayanların gittiği işletmelerle anlaşabilirsin (onlardan satmayan kaldıysa tabi)...
birde başka bişey vardı indirim bröşürü onuda gösteriyoruz müşteriye dimi..birde prenses ve diğer tecrübeli arkadaslar iyi satış yapmak için tiyolar da yazın biz yeni baslayanlara...
benim bu ay 180.77 tl. yani katalog fiatı
prenses eskiden yoktu..yeni henüz...sanırım 7 yıllık temsilciyim ve siparişlerimmi kendim veriyorum..birde şu kadara parfüm şu kadar promosyonlarında sonradan eklememiz gerekiyordu..artık sistem onu da otomatik atıyor indirimli olarak..dalgınlıklara karşı güzel olmuş..
Selam kızlar...benim siparişlerim çarşamba günü gelmişti...
Hediyelerim..
1-kahvaltı seti
2-narenciye sıkacağı
3-inci kolye
4-3 tane göz makyajı temizleyici
5-tavsiye programı hediyesi mini portföy çanta
Çoğunu kazandım yani (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?