- Konu Sahibi berfinbilgen
-
satış temcilcisi olan arkadaşlar kar yapabiliyormusunuz.. bende üye olabilirim de...
canım takım öncüsünü arayıp bi sorsan daha iyi..zemuszemusmerhaba arkadaşlar ben katolog 11den sipariş vermedim katolog 12 gelirmi iyi akşamlarkaydirigubbakcemile
kadriyecim bugün bana mesaj geldi.pazartesi saat 1 de bitiyormuş.iyi akşamlar arkadaşlar katolog 11.in bu ayın kaçında bitiyor kaçına kadar sipariş veriliyor
Şeniz
kızlar yardımm
arkadaşlarıma tavsiye vermem gerekde size danışayım dedim
şimdi ben daha yeni temsilci oldum
banyodan sonra vucüda uygulanabilecek yağlı his bırakmayan vucüt kremi veya losyonu
yüzü canlandıran nemlendiren yine yağlı his yapmayan yüzle ilgili krem veya losyon olarak avonun hangi ürününü önerebilirm soranlara :)
bilen arkadaşlarım cevap yazarsa çok sevinirim
şimdiden çok tşk.:)=))
Ark.lar iyi hoş satışlar da .. buraya bi msj yazılmış ve yardım istenmş ama aranızda devamlı satıştan bahsediyosnz bi el atın arada yaavereliniortak :enbuyukkk:
kızlar bişey sorucam ben avonun lenghts isimli rimelini kullanıyordum cokta memnunudum ama yeni katoloğuna netten baktım goremedim acaba kalktımı satıştan.tek memnun kalan ben miydim acabakaydirigubbakcemile3
sattığımız ürünlerden kendi kazancımızı en kolay nasıl hesaplıyoruz arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?