- Konu Sahibi berfinbilgen
-
canım peki gecen siparişimi dagıttım bankaya gidicem hesap için şimdi gecen siparişten kazancımı nasıl ögrenirim int den.valla en kolayı siteden girdiginde siparişini orda hesaplıo zaten
tüketici fiyatıyla ....
temsilci fiyatıyla ...
kazancınız ....
diye yazıo :)
canım peki gecen siparişimi dagıttım bankaya gidicem hesap için şimdi gecen siparişten kazancımı nasıl ögrenirim int den.
kızlar yardımm
arkadaşlarıma tavsiye vermem gerekde size danışayım dedim
şimdi ben daha yeni temsilci oldum
banyodan sonra vucüda uygulanabilecek yağlı his bırakmayan vucüt kremi veya losyonu
yüzü canlandıran nemlendiren yine yağlı his yapmayan yüzle ilgili krem veya losyon olarak avonun hangi ürününü önerebilirm soranlara :)
bilen arkadaşlarım cevap yazarsa çok sevinirim
şimdiden çok tşk.:)=))
sattığımız ürünlerden kendi kazancımızı en kolay nasıl hesaplıyoruz arkadaşlar..
canım eğer günlük hafif bir nemlendirici ise vücut için avon care serisinin vücut losyonunu yada kremini,daha özellikli yoğun birşey isterlerse skn so soft serisinden ultra nemlendirici vücut losyonu olabilir,yada ihtiyaca göre serinin diğer nemlendiricileri önerebilirsin.Yüz için yine müşterinin ihtiyacına göre solitions serisinde yüzüne uygun olanını önerebilirsin en tutulanları lipozomlu krem ile parlak görünüm veren krem var ama paraya kıyan olursa anew i öner hem bakım yapar nemlendirmesi de çok güzel canım bi sorun olursa yaz
kadriyecim bugün bana mesaj geldi.pazartesi saat 1 de bitiyormuş.
galiba sipariş vermek için en geç pazartesi saat 1 demek istediler mesajda.CADIARZUnasıl ya 23ünde bitio ?
şimdi tekrar baktım mesaja diyorki tekrar sipariş verecekseniz kampanya 11 pazartesi 13 de bitiyor :sm_confused:bana msj gelmedi.bende 23ünde bitiyor diye biliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?