• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

valla en kolayı siteden girdiginde siparişini orda hesaplıo zaten

tüketici fiyatıyla ....
temsilci fiyatıyla ...

kazancınız ....

diye yazıo :)
canım peki gecen siparişimi dagıttım bankaya gidicem hesap için şimdi gecen siparişten kazancımı nasıl ögrenirim int den.

kızlar yardımm
arkadaşlarıma tavsiye vermem gerekde size danışayım dedim
şimdi ben daha yeni temsilci oldum :D
banyodan sonra vucüda uygulanabilecek yağlı his bırakmayan vucüt kremi veya losyonu
yüzü canlandıran nemlendiren yine yağlı his yapmayan yüzle ilgili krem veya losyon olarak avonun hangi ürününü önerebilirm soranlara :)
bilen arkadaşlarım cevap yazarsa çok sevinirim
şimdiden çok tşk.:)=))

canım eğer günlük hafif bir nemlendirici ise vücut için avon care serisinin vücut losyonunu yada kremini,daha özellikli yoğun birşey isterlerse skn so soft serisinden ultra nemlendirici vücut losyonu olabilir,yada ihtiyaca göre serinin diğer nemlendiricileri önerebilirsin.Yüz için yine müşterinin ihtiyacına göre solitions serisinde yüzüne uygun olanını önerebilirsin en tutulanları lipozomlu krem ile parlak görünüm veren krem var ama paraya kıyan olursa anew i öner hem bakım yapar nemlendirmesi de çok güzel canım bi sorun olursa yaz

sattığımız ürünlerden kendi kazancımızı en kolay nasıl hesaplıyoruz arkadaşlar..

canım siparişlerinin içinde faturanda olur orda geliş fiyatları borcun vs hepsi yazar sen artık kaçtan satarsan üstü sana kalıyo ama tabi mesala katolog,numune yada kendine ürün alırsan onlarda sana, kârından düşeceksin müşterine ödeme gününden önce mutlaka gün ver ödemem var de yada ürün tesliminde diye anlaş yoksa sen mağdur olursun,siparişlerin 150 tl üstü ise 1ay sonra ödersin zaman isteyen müşterine zaman verirsin vs.snada kolaylık olur ama doldurcam diye riske girip çok açılma.

canım eğer günlük hafif bir nemlendirici ise vücut için avon care serisinin vücut losyonunu yada kremini,daha özellikli yoğun birşey isterlerse skn so soft serisinden ultra nemlendirici vücut losyonu olabilir,yada ihtiyaca göre serinin diğer nemlendiricileri önerebilirsin.Yüz için yine müşterinin ihtiyacına göre solitions serisinde yüzüne uygun olanını önerebilirsin en tutulanları lipozomlu krem ile parlak görünüm veren krem var ama paraya kıyan olursa anew i öner hem bakım yapar nemlendirmesi de çok güzel canım bi sorun olursa yaz

evet evette her türlü ürün önerilebilr ama ciltte yararmı denemesi lazım..numune paketnden olanları verip denet hem daa memnun kalır öleceeeeeee

kızlar ben avonun en son katoloğundaki fondetenten sipariş verdim
kuru ciltler için olan uzun şişede sanırım fiatı 19 lira falandı
kullanan varmı ben ilkez aldım

kıslar sizleri burda bulmuşken bişiy sormak istiyorum.
avnun hani şu küçük rujları varya bir çok kişi telefonunun yanına takıyor.
ben nları nerdne bulabilirim yardım edermisiniz .
katologa baktım ama göremdim...

hemen bıkacgun ıcınde sana dönüş yapıyor en yakın bölge sorumlusu canım..Bende netten uye olmustum...Gelıncede kımlık fotokopını verıyorsun,bıkac form dolduruyorsun ve ılk sıparısını ona verıyorsun.Urunlerın gelıncede netten sıfre alıp bundan sonrakı sıparıslerını netten verebılıyorsun canım

Ben de temsilciyim :)) arabian glow serisi ve incandessence edt vazgeçemediklerim :)) rujların her rengini tamamladım neredeyse avakoda özlü şampuan ve saç kremini kullanıyorum şuan pek hoşuma gitmedi daha öncede kuru ve yıpranmış saçlar için olanını kullandım onuda pek beğenmedim şampuanlar pek iç açıcı değil yani bana göre ama anew rejuvanete serisi harika gerçekten işe yarıyor kendim değilde teyzem kullanıyor gözle görünür derecede etkili daha varsa merak ettikleriniz devam edebiirim yorumlarıma şimdilik bu kadar :)) opuyorumnanaktan

arkadaşlar size birşey soracağım ben geçen gün netten üye oldum ertesi gün gelip kayıdımı yaptılar. ilk siparişimi 75 TL lık vermek zorundaymışım. ılk siparişimi de beni kayıt yapan temsilciye vermem gerekiyormuş. Bu doğru mu?

Back